Tuesday, June 26, 2012

Baju Pertama Untuk My Little Boy...

Alhamdulilah..syukur pada ALLAH...
hajat untuk dapatkan seorang boboy akhirnya tercapai...
bila doktor kasi gerenti 101% boboy...
rasa mcm dunia kami yang punye.....hahahahaha
tapi kalau dapat gegirl pun kami terima sebab dah lama kami tunggukan...
janji semuanya selamat....

oklah sebenarnya nak cerita baju pertama yang kami beli...
sebenarnya baju ni kami beli sebelum kami tahu jantina lagi...
masa tue kandungan cik jue baru masuk 3 bulan...
jalan2 ambil stok jam...
cik jue terpandang baju nie...
ya ALLAH time nie hati memang berkenan gila.....
terus nak beli nie...
dah tak pikir panjang dah masa nie...
tak kisah le lelaki atau perempuan memang akan cik jue pakaikan baju nie...
hehehehehe..gila excited cik jue..maklumlah dah lama teringin....


 comel tak...
size 3-6 bulan...




rasa tak sabar nak tunggu my little boy pakai baju nie...
alhamdulilah minggu nie dah masuk 25 minggu...
 oklah kita jumpa next N3....



Coretan Ikhlas

Cik Jue aka Ibu Farisyah




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

ch@ said... [Reply]

ala tomey2. suka sgt tgk anak orang pakai romper camni. adli pakai juga hari tu, tapi sekejap je. dia cpt besar.

@e_da said... [Reply]

Cik jue seronoknya.... boboy pulak sepasang sudah ya... sy maybe gegirl tp tak berani nak kata lagi.. tunggu scan kali kedua nanti hihi.. moga kt sihat2 je hendaknya

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

eda:wah tahniah eda..moga selamat semuanya...

cha:tuelah suka tengok tue yang beli

Mama Gee said... [Reply]

Alahmdulillah...tahniah ya cik jue..

Falsya said... [Reply]

aloh aloh tomeinye bajuuuu...congrats cik jue..;D

QA's ~ mamapapa said... [Reply]

comellll2..smoga semuanya selamat,ye :)

Cute Mum said... [Reply]

wah.. dah ada baju pertama..
baby nie dah masuk 28 weeks, tapi 1 baju pon belum beli..
tunggu mood shopping datang next month kot.. sale raya.. huhu.

LYAfrina said... [Reply]

mesti cik jue sgt2 teruja kan..
lya doakan moga semuanya baik2 saja yer..

eB said... [Reply]

kalo dh pekenan tuh mmg elok amek jerk. sbb dok2 x jumpr dh :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... [Reply]

sure teruja kan...nice romper!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa