Monday, June 25, 2012

Adik Farisyah......Jom sapa Nak Tengok...

Alhamdulilah bersyukur kehadrat ilahi.....
Masih diberi kesempatan untuk menulis disini....

hehehehe nak kongsi kisah happy kami ...
jumaat malam sabtu lepas..kami buat scan 4d...
biasalah kami pilih KLINIK QISTINA seri kembangan 
tapi yang scan tue pakar scan dari  luar...
service dia sunguh puas hati.....
alhamdulilah baby bagi respon yang baik...
aktif sangat....kadang2 kaki keatas,pastu tangan keatas kadang2 kasi bontot....comel sangat....

jantina pulak....
ooooo....dia dengan bangganya tunjuk "BIRD"nye....
bukan main sekali dia kangkang...nampak clear.....
ayahnya bukan main lagi happy...
kakak sedikit merungut sebab dia nak adik GIRL....
cuma sedikit kecewa...time nak cut gambar "BIRD"....
dia tutup dengan pehanya....
nampaknya dia taknak kasi ibu tunjuk kat orang ramai kot....
tapi yang nyata....dia tunjuk kat ibu ngan ayah dia...
dan pakar scan tue (alamak cik jue lupa nama dia) cuba berkali2 nak ambil gambar "bird"...tetap tak dapat...
takpelah sayang janji baby dah tunjuk kat ibu ngan ayah dengan jelas dan terang....
oklah ...jom kita tengok gambar baby buat aksinya..

ok inilah saya....
tengok tangan saya kat kepala....

nak tengok lagi..
jom tengok video pulak ye....
saya masih malu tue saya tak tunjuk "bird" saya kat aunty dan uncle....

video 

dah tengok...
saya memang gerak aktif sangat...
kadang2 kasi bontot...
time ni saya lapar tue saya gerak aktif je ...

time scan ni cik jue baru masuk 24 minggu...
baby alhamdulilah...berat dah cecah 655 G..
dan baby dalam keaadan yang baik dan sihat je....

ada sapa berminat nak buat scan 4d nie...
ok harga RM 105 termasuk cd....
 nak kena booking dulu...
kat klinik qistina ni dia buat setiap hari jumaat 
dari 7 petang hingga 9 malam je...
kena booking dulu sebab biasanya ramai orang yang tunggu....

 oh ye, kat bawah ni alamat Klinik Qistina tu :

No.27-1, Jalan BPP 5/1, Permai Square 1,

Bandar Putra Permai,
43300 Seri Kembangan.

tel : 03-8943 4487




doakan cik jue selamat semuanya...
due cik jue 10/10/2012....




CORETAN IKHLAS...

CIK JUE aka IBU FARISYAH


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

MaMa CyDa said... [Reply]

wahhh congrates cikjue.akhirnya dpt sepsg.bestkan hu3

Bestnya dpt capture gambo bb clear gitu.mama tiap kali g scan mesti bb xnk tnjk muke penuh.semua2 anak lah camtuh.dorg malu kot...

Rm105 siap vcd ek?mmg murah.kat sbn nie,rm100 tp xde video pun huhuhu

eB said... [Reply]

eB nih ader mslh xreti nk tgk.. hik3

MamaYatie said... [Reply]

jue, ikhlas dari hati ni..jelessssssssssss! hahaaaa

take care yer..
ckp ngan farisyah, jgn la sedih..ada rezeki nnt mama bg adik gegirl pulak..hehee

Falsya said... [Reply]

congrats cik jue!!!!..dpt boboboiii laaa..hehe..

Cute Mum said... [Reply]

wah.. tahniah dapat baby boy..
eh.. klinik yang lain dengan uyun n sue pergi.. mesti bukan dengan doktor yang sama kan.. sebab kitorang bayar rm100 jer.. beza rm5 jer pon.. takperlah.. janji dapat tgk baby kan..

Sidratul Muntaha said... [Reply]

salam cik jue.
Insyaa Allah semoga baik2 saje.
btw,psl shaklee tu..
mmg ramai yg amik sebelum brnk..
esp alfafa tu sbb mmg generate susu dan betulkan hormon serta saraf2 buah dada dgn baiknya.
klu cik jue nak trial pack
ayu boleh rekemenkan orangnya

wahida said... [Reply]

wow bestnya dpt tgk baby dlm perut...dolu2 tak de pun 4D ni kan...

alhamdulillah, baby sihat dan cergas...aku tumpang hepi...

::EIDA:: said... [Reply]

Alololooooo... ada bird bird upanye... heeee~~ Tahniah sepasang kak!! =)

*doakan ida ye... =)*

Masya said... [Reply]

tahniahh.. dapat sepasanglah yer.. lepas ni.. alhamdulillahh.. moga semuanya baik² aje.. dan dipermudahkan..

Eliss Mie said... [Reply]

boleh rehat lama sket pasni:)

ch@ said... [Reply]

insyaALLAH semuanya akan berjalan dgn lancar. TAHNIAH kak, dpt sepasang sudah. teringat pula masa scan Adli hari tu. hiii, nak pregnant lagi... nnt la dulu.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa