Tuesday, May 15, 2012

xtVt Sebelum Tidur...

as-salam semua....
hari ni dah selasakan....
bila dah masuk rabu..terus rasa kejap je waktu berjalan....
oklah ...saja nak kongsi xtvt kami seblum tidur......
memang nilah kerja kami...terutama farisyah dan ayahnya...
cik jue kadang2 layan..jugak tapi lagi suka layan TV ok.....
Tv dan remote astro tue..memang milik cik jue ok....

nak tahu apa xtvt kami.....
jomlah layan.....jadi tak de masalah dalam isu perebutan ok.....
dan xtvt berlangsung selepas farisyah siap membaca dan mengaji....



mula2 kita tengok apa hubby cik jue buat ye...


bersama Laptop kesayangan..melayan games bola sepak...

farisyah....bersama tabnya..layan games atau you tube....
tengok sampai muncung2 mulutnya layan games hello kitty salon...



ini cik jue punye xtvt....
melayan blog n fb kat notebook cik jue..dan mata tengok tv....



ok..inilah xtvt kami sebleum tidur...
tapi sebelum xtvt ini dijalankan..pastikan semua keadaan umah dah ok. ye...
pastikan sinki kosong ye....
cik hubby pastikan kain semua dah siap berada diampaian....
hahahahahaha....inilah xtvt kami anak beranak malam...
oklah....nanti kita jumpa next n3...
kerja banyak betul sekarang nie...
walaupun mlm2 cik jue buka blog tapi malas nak draf n3 awal2...
pagi2 baru duk kalut buat n3..sebelum buat kerja....
haahahahaha...jangan ikut perangai cik jue tau....


jom cuci mata dengan skooter kanak2 dengan harga promosi....


JUMPA LAGI YE TEMAN2...
IKHLAS...
CIK JUE aka IBU FARISYAH

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

mamaRIFQY said... [Reply]

hehhe..1 sorang!so wajib tak de yang mengganggu..nampaknye kene beli 1 lagi untuk bb baru kang

Falsya said... [Reply]

wahhhh..masing2 ade aktiviti masing2 nieh..best la cik jue remote tv xde org nak kacau..hehe..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

mamaRIFQY :hahaha....memang takde yang ganggu..

falsya:memang best tapi ada jugak berebut remote...ngan farisyah nak tengok kartun..

MamaYatie said... [Reply]

wah...syoknya....ada satu sorang..akak selalu berebut ngan anak2..ayah dia dah mengalah siap2, guna BB jer..selalu lepas anak2 tido br leh on9 dgn aman..huhu

aanie said... [Reply]

best ada gajet sorang satu....x yah berebut.....

aanie ada 1 je pc....tu pun hubby yg guna...aanie tgk tv je la....

anie said... [Reply]

amboi...esok baby da kuar...adakan satu tuk baby ok..hahaha....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa