Monday, May 14, 2012

RAWANG BURGER BAKAR- Kami datang Lagi...

yup...N3 kedua hari ini...
mood tetiba rajin nak update...hahahahaha
walaupun sebenarnya ada cerita lama yang tertinggal di belakang...

malam tadi sekali lagi menjamu selera di RBB di wangsa maju...
kali ni pun sama makan free hasil dari cik hubby...
pasni kami nak pi makan lagi ...tapi bukan free berbayor...
hubby cik jue dah gian sangat nak try KLCC punye...
apa2 pun 10 Q brother Roy aka pemilik RBB kerana kasi kami makan burger PERCUMA lagi...
percuma sebab hubby menang cabutan bertuah suami mithali untuk ibu mengandung...
patutnya kami makan 3 minggu lepas tapi time tue cik jue balik kg nenak meninggal- alfatihah buat arwah-
jadi try call petang semalam..alhamdulilah masih ada rezeki..jadi kami pun pilah makan burger free lagi....

jom layan gambar GEDIK hubby n farisyah bersama burger masing2...

peminat TEGAR burger...
(double ring ok)

 menikmatinya....
(ibu jom pasni kita cuba KLCC pulak)

sopan pulak anak daraku...
bersama valentine burgernya

rupa sebenar sebelum dimakan oleh anak daraku...



UMMMMMMMMMMMMMMM sedapnya...
dulu masa buat first n3 ramai tanya kat manakan...
RAWANG BURGER BAKAR nie kat Wangsa maju ye....bukan kat rawang..
pastu ada cawangan kat uptown kota damansara dan Carlos 2 usj seksyen 9

ok sapa2 nak try...jomlah datang ye....
bagi cik jue ..insayallah tidak mengecewakan anda...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

@e_da said... [Reply]

Walaupun dekat ngan umah tak penah berkesempatan pegi lagi... Teliur tgk cik jue g mkn2 ni... Hehehehhe

~ yus ~ said... [Reply]

besar nampak burgernya, puas makan tu...

tp akak tgh diet skrg, say no to burger....huhu

Falsya said... [Reply]

sedapkan burger nie..kalau lmbt skit mmg ramai org beratur..

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Alamak!!!
Lapar ler pulak tgknya..
Hik3!!!!

Cute Mum said... [Reply]

bestnya dapat makan free lagi..
nak jugak.. hihi..

aimaniman said... [Reply]

nampak macam sedap tapi jauhnya nak ke wm.. akak kat port klang x da cawangan ker..

mamaRIFQY said... [Reply]

na tak leh nak merasa la nampaknyee..

anie said... [Reply]

LAPAR TERUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS................NAK JUGAKKKKKKKKKK...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa