Wednesday, May 16, 2012

Photo Magnet - 10Q Eida...

salam semua...
hari sabtu lepas ...jumpa sorang..eh bukan sorang dua ..iaitu eida dan zana...
time tue mereka buat gathering blogger...
cik jue jumpa diorang kat foodcourt presint 9
eida tempah PFM dengan cik jue...
time tue cik jue nak cepat sebab lari time ot ..jadi dapatlah ambil gambar sekeping dengan eida...
peramah budaknya..mesti seronok kalau dapat borak lama2 kan,....
zana pun sama....kecik molek tuan....comel gitu...

eida ada ada ambil gambar...
muka cik jue tak sedia langsung time tue..hahaha buruk kau...
farisyah pun bukan main buat aksi sendiri...
time eida memang comel je ambil gambar....hahahahaha..
dengan zana takde..nak tengok gambar kena ke blog eida ye...

ok ni PFM yang eida tempah...

eida punye...

eida punya jugak...

ini aanie punye....

 ini pula Kasih Alya...

yang lain banyak lagi tapi member2 FB ...
kalau letak kat sini jenuh tue...hahahahhaha

ada sapa2 berminat ....bolehle...
tempah dengan cik jue ye...
promosi masih lagi terbuka....

buat eida: 
10q so much sebab tempah PFM dengan akak..harap eida berpuas hati...ye...
lain kali kita jumpa lagi..teringin nak chit- chat dengan eida dan zana....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

::EIDA:: said... [Reply]

Haa.. zana yang tangkap pic tu akak.. Marah dia.. hihihi..

Nanti ada msa, kita boleh jumpa lagi.... Mkn nasi lemak kat situ, sedap!! heeee~

Falsya said... [Reply]

bestnyeeee...

aanie said... [Reply]

eh, aanie punye ada gak.....terfemes lak kat sini....hehe....

Zana Adieyza said... [Reply]

zana baru perasan entry ni.. hihihi.. sorry2..

lepas akk balik jer, zana terfikir kenapa zana x ambik gmbr dgn akk?? rugiiiiiii betul rasanya.. akk jgn ingat zana sombong lak eh.. masa tu betul2 lupa.. macam terkedu gitu.. hihihi..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa