Wednesday, May 9, 2012

Kedai Kami di Dataran Nilai

SALAM RABU SEMUA...
saje nak kongsi gambar barang2 yang kami niaga di dataran Nilai...
alhamdulilah rezeki boleh tahan jugaklah...
daah 2 minggu kami niaga ..alhamdulilah ada kemajuan di sana...
ada2 sapa berminat boleh je....cik jue pun jual secara online...


wajah kedai kami....
hari pertama...dua minggu lepas..
(hahahaha las meja senget.....)

antara koleksi jam dinding yang kami jual...

 lagi koleksi yang menarik dan mendapat perhatian ramai....

barang budak ..
kipas angy bird...
beg duit + jam tangan
bekas air....

skooter budak2...
memang hot...ni baru masuk minggu lepas...
kamiberjaya menjualnya 5 buah pada minggu lepas...


ada sapa2 berminat dengan barang2 diatas ...
boleh pm ye...
nanti jue kasi best price untuk korang....



nota kaki: syukur alhamdulilah kami dapat balik duit sewa dan deposit yang tak jadi niaga di shah alam..setelah report polis dibuat dan pelbagai usaha dijalankan..akhirnya kami dapat balik duit kami...SYukur Alhamdulilah.......

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Aku Ibu Muda said... [Reply]

tahniah kak na ^_^

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

moga terus maju!

Sidratul Muntaha said... [Reply]

all the best jue.

LYAfrina said... [Reply]

wah..tahniah cik jue..lya doakan agr bisnes cikjue trus sukses yerr

LYAfrina said... [Reply]

wah..tahniah cik jue..lya doakan agr bisnes cikjue trus sukses yerr

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa