Monday, May 14, 2012

Jom BerbasiKal bersama BasiKal Baru

Salam Isnin semua....
jangan monday blues ye ....
ceriakan hati anda ...walaupun sebenarnya malas nak pi opis hari ini...
hahahahaha....
minggu ni free tanpa appointment klinik dan hospital....

oklah ...dah lama tak bawak farisyah naik basikal petang2...
maklumlah ibu dan ayah busy mengalahkan PERDANA MENTERI....
masa balik kampung ari tue....terbelilah basikal untuk farisyah...
yelah basikal yang ada dah tak sesuai untuk farisyah....
jadi sabtu lepas petang tue bawak dia ke dataran Putrajaya...
(tempat lepak paling lapang kat putrajaya)
  bukan main seronok anak dara tue dapat berbasikal 
pusing dataran...ramai kawan pulak tue...tue yang menambahkan lagi keseronokkannya tue...
jomlah layan..gambar G.E.D.I.K farisyah dengan Basikal BAru...

bermula aksi...

ni aksi nak terlanggar ayah...

tersenyum...tetiba rasa comel pulak anak daraku ini....
(alamak ibu dia perasan)

bergambar dengan ayah...

senyum bangga...


seronok dapat bawak anak pi jalan2....
moga anak ibu dan ayah sentiasa sihat....
.....
 LOVE U SO MUCH SWEETHEART....





Nak skooter kanak2 dengan harga murah...
jomle KLIK SINI YE....


nota kaki:alhamdulilah duit yang kena tipu tue dapat balik petang semlam....alhamdulilah syukur pada allah...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

MamaYatie said... [Reply]

eh, memang comel la farisyah rambut pjg camtu...maintainkan tau ibu...cute je...

len kali kita pakat2 gi ronda beskal ramai2 kat situ yer...kami pun dah lama tak gi

LYAfrina said... [Reply]

weeeee...comelnyer beskal baru dia..ada rambu ramba lagi tu...

amiey lee said... [Reply]

heheh nnti leh la sarah n ashraf join naik beskal sesama

Masya said... [Reply]

amboii seronoknya dia.. dapat naik basikal pink kat putrajaya tu...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

mama yatie:jomlah nanti boleh ronda sama...

lya:beli kat paka ari tue..jauhkan...sebab murah berbanding kat sini...


amiey:jomlah naik sama2...

masya:memang seronok...

mamaRIFQY said... [Reply]

best kan bwk anak2 jalan2..weeknd lepas xbawak iqy g jalan2..baba sebok g mancing..Haishh..minggu ni wajib g playground

Falsya said... [Reply]

comel la farisyah nie..suke dpt beskal baru yer..ehehe..

anie said... [Reply]

WAH COMEI NYE BASIKAL BARU...
ARIQ SATU BESKAL PUN AKU XPENAH BELI LAGI..NAK TUNGGU DUK UMAH BAWAH PUNYA PASAL..XTAU LA TAHUN BILA NAK BELI..HHUHUHU

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa