Monday, May 21, 2012

kOLEKSI uPIN DAN iPIN KFC

as Salam semua....
apa khabar ari nie....weekend korang mcm mana???
best tak???cik jue biasa je..melayan kerenah anak dara yg sorang...

pagi ni saja nak kongsi patung Upin dan Ipin  koleksi pertama KFC...
anak dara cik jue ni pantang dengan upinipin...
jadi dalam minggu lepas kot...kami lalu depan KFC...
terpandang je patung ipin ipin..
dang2 tue jue dia jerit sakit perut....
dialog dia mcm nie le...
"ibu cepat ibu ...perut farisyah dah sakit nie..dia kata dia lapar nak makan KFC"
hahahahah ibu ngan ayah dah tahu dah...
kami pun masuk...orderlah untuknya Happy meal...
tersenyum panjang dapat upin ipin tapi sebenarnya dia nak upin yang main bola...
tapi setiap keluaran ada tarikh..
apa lagi farisyah pun apa lagi request nak datang lagi bila dan keluar...

jom tengok aksi anak dara posing dengan upin ipin...

hai..semua...

apalah yang anak ibu menungkan itu...

 ala tomey2nya anak ibu...

hahahahahhaha...
kita tunggu dan lihat berjaya tak farisyah mencukupkan koleksinya...



tenet ari lembat...sejam lebih nak uploup gambar..sakit hati...


oklah kita jumpa lagi lain kali ye...
nak siapkan kerja yang berlambak atas meja...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

anie said... [Reply]

uiks...mana tajuk ko..;)
macam best je upin ipin...tapi kat mcd pun best jugak ada barbie....cam nak terjah jugak nie...tapi nak diet...xkan nak beli toys je...hahaha

Sidratul Muntaha said... [Reply]

weekend aku?
1 mingu dok ward sbb jaga ara.
btw,ptung upin ipin ni berebut plak dua beradik tu.

~ yus ~ said... [Reply]

baru ada Upin ya Farisyah, Ipin belum ya? Jangan lupa mintak kat mama lagi tau....hehe

Nana said... [Reply]

tak sempat lg nak beli
ingt blk keje kang nk singgah kfc
bli menan saje
ehhehe

Falsya said... [Reply]

pandai farisyah guna ayat utk gie makan KFC..chumel sgt..hehe..

ch@ said... [Reply]

tehehehe... dpt kat auni, habis dicampak tah ke mana, dpt kat adli masuk mulut je la. farisyah mesti dpt simpan punya, sebab farisyah dah besar dan pandai menghargai mainan.

Yan said... [Reply]

leh masuk peraduan upin ipin... tp mesti bergambo dlm kfc dgn figura upin/ipin..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa