Wednesday, April 25, 2012

To My Love- HAPPY BIRTHDAY

AS Salam semua...
hari 25/04/2012......
staff gov mesti senyum sebab dapat tunggakan gaji...ada sapa2 nak belanja cik jue ke??hehehehe...
cik hubby apa lagi malam ni belanjalah ibu mengandung nie....

oppppssssss.......
hari ini genaplah 30 tahun my hubby...
wah dah masuk 30 tahun rupanya...
tak lama lagi cik jue pulak....dah masuk 30 series dah..huhuhuhu

buat hubby tersayang....


SELAMAT HARI JADI buat abang
Semoga dipanjangkan usia...
ditambahkan rezeki...
ditingkatkan iman di dada...
dikurniakan kesihatan yang baik...
diberikan kejayaan dlm hidup mu pada usia ini...
dilimpahi kebahagian hidup bersama sYg,farisyah dan bakal baby yang akan menyusul...
dan..
diberkati ALLAH atas segala yang dilakukan.
sYG tidak ingin meminta lebih dari abG
cuma
SyG berdoa semoga
segala apa yang abG inginkan dalam hidup ini
akan tercapai...
dan
sYG hanya bermohon semoga ALLAH memberikan kesihatan yang baik buat abG
agar dapatlah dikau menghambakan diri kepada YANG ESA...
serta dapat menjalankan tanggungjawab
sebagai ketua keluarga
AMEEN

terima kasih sebab memahami sYg...banyak membantu dalam semua hal...berkorban apa saja demi kami berdua tambah2 segak bini awak berbadan dua nie...terima kasih segalanya...




Ok Jumpa laGi..

CORETAN IKHLAS

Cik Jue Aka Ibu Farisyah

nota kaki:.........nak makan kat mana best ye....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Eliss Mie said... [Reply]

happy bday kat encik hubby jue . sama baya kita rupanya hubby ko eh. eh baru perasan kat ticker tu, ko jumpa hubby ko 1 aug 2003, aku declare ngan hubby aku 2 aug 2003 :p

Zana Adieyza said... [Reply]

happy birthday utk husband akk.. semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya..

wahida said... [Reply]

selamat hari lahir utk hubby cik jue..


semoga panjang umur dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

amiey lee said... [Reply]

huhu rupanya hubby cik jue kongsi bulan ngan hubby kita 21 apr

Falsya said... [Reply]

happy birthday hubby cik jue..;D

kakchik@ella said... [Reply]

selamat harijadi kat husband cik jue. beruntung org Gomen ye .. mcm2 dpt. org swasta cam KC ni tumpang gembira je ler.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa