Friday, April 6, 2012

TaK eLok Buat PEACE ......

salama jumaat...
saja nak kongsi dengan teman sekalian...
cik jue baca kat blog nie...EIDA dan Blog Azhafizan
kalau kita ambil gambar memang gemar "PEACE" terutama anak dara cik jue...



jadi rupa-rupa "PEACE" ada lambang dan masuk tersendiri....

jom kongsi ye...

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati!! Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).
Dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala.Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa tu adalah tanda kegemarannya.Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya. Simbol PEACE ni adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist).credit info dari sini
Walahhualam....

 

 oklah itu je nak kongsi..pasni kalau nak ambil gambar jangan buat "PEACE" lagi...
ambil gambar ala2 skema pun takpe...hahahahaha...

ala2 "G.E.D.I.K" macam gini pun boleh...
(hahahaha..dua2 dah jadi mak buyung-mak bersedia jaga dua anak mak berpantang bulan 9 nie...)

 

 

nota kaki :Hati berdebar nak start niaga esok...moga semua berjalan lancar........

 


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

@e_da said... [Reply]

tq share info cik jue.. kita pun kdg2 terbuat peace tu.. ehheh

::EIDA:: said... [Reply]

Hehe.. jgn buat lagi yer.. hhihihi

sakila's craft said... [Reply]

syok la mok tok sbb sekali 2 cucu dapat, walaupun penat tapi berbaloi2 dengan kedatangan org baru...tahniah untuk 2 2 org nih...

Falsya said... [Reply]

pasnie xnak wat peace dh..hehe..

anie said... [Reply]

boleh je buat peace tapi sebelum nie dua jari angkat..pasnie guna 3 pulak..xde maksud apa2 pulak...hihihi
yg penting niat...

aanie said... [Reply]

oo ye ke..baru tahu ni...

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Owhhhh!!
Nasib le selama ni kalo si Aqil wat peace V tu mesti x menjadi..
1 jari telunjuk dia je yg naik..
Itulah peace style si Aqil..
Pasni x mo dah peace2 nih..
BUTIK PEACE jual baju2 tu bleh..
Hik3!!!!
Happy weekend & Take care.. ;)

Zana Adieyza said... [Reply]

zana pun baru tau masa baca blog Eida.. x sangka jugak selama ni x elok buat gaya peace tu kan...

mama rifQy said... [Reply]

oh ye keee?? baru tau nii....thanx 4 sharing cikjue

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa