Thursday, April 19, 2012

Siapa Yang Mengandung Nie...

salam khamis semua...
sibuk nak kemas barang nak pindah tempat duduk kat opis nie...
dan sibuk nak edit gambar kat genting ari tue...
banyak sangat..jadi kena tapis dulu...
tengah2 duk edit gambar...terjumpa gambar ni...
anak dara yang ambil....
pandai jugak anak dara nie ambil gambar...
cuma comfius jak.....
sapa yang mengandung sebenarnya nie....



to my hubby...
walaupun perut abang maju kedepan dengan bangganya...
SyG tetap sayang abang dunia dan akhirat...
kerana abang banyak bantu itu dari dulu sampai sekarang...
kerana abang tukang support SyG...

LOVE u SO MUch...
tunggu kejutan dari Syg ari rabu ni ye...


Ok Jumpa laGi..

CORETAN IKHLAS

Cik Jue Aka Ibu Farisyah


 nota kaki:cik jue selsema......malam tadi tak boleh tidur....ubat apa boleh makan kalau mengandung ye....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

Sidratul Muntaha said... [Reply]

cik jue
naper guna ganti nama diri ibu?
nape tak guna ayang?
sbb mcm tak konsiistnet la ibu = abang
kalau ibu = ayah
ok la kot?!
confused ni

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Sidratul Muntaha
tulah sebenarnya..kalau cakap memang guna ayah ngan ibu..tapi kalau sms guna abang ayang....entah tetiba baru perasan lepas ayu tegur..nanti kita ubah..memang nampak pelik..macam ibu ngan anak pulak...hahaahhaa

::EIDA:: said... [Reply]

Hee~~ aah lor tak leh makan ubat.. makan suplement tak leh ke? vitamin C ke.... =)

eB ezrin said... [Reply]

hik3... xper yg penting bahagia.. comel aper g2? ;p

Mrs.Imran said... [Reply]

ye la...aku pun compius...sapa mengandung nih...sama la ngan en suami aku pun...perut maju ke depan..

sue zainun said... [Reply]

same la ngan en hubby kita..hehe takpe tanda diorg hepi tu..:p
**semoga cik jue sentiasa sht2 ok..:)

wahida said... [Reply]

apa la surprise yg cik jue nak bagi tu yer...

eh, aku lak sibuk nak tau....hehe...

LYAfrina said... [Reply]

so sweet.. pndai je fatisyah ambik gmbo..dh blh diharap ni :-)

walau mcmmana berubah pon fizikal seseorg..kasih syg adalah lhir dr hati...

Cho Zila said... [Reply]

ha... ha... samaler suami ku itu mengandung tak beranak2 dari dulu..

Zana Adieyza said... [Reply]

perut husband zana pun ada ciri2 nak ke depan setelah hmpr 2 thn berkahwin.. hahahaha....

Sidratul Muntaha said... [Reply]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
ahahah..
tu la.ayu baca 2- 3kali mcm..
cik jue slah type ni kot?!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply]

hikhik..ni mengundang padah kak..bukan mengandung..ekekek...caya la..loving couple smpai skang!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa