Friday, April 13, 2012

Sepetang Di DataraN NilaI

Salam Jumaat kawan2 semua...
moga ALLAH memberkati kita di hari jumaat yang barakah nie...
ingat lagi tak kisah farisyah yang perkenalan diri...
kalau nak tahu ceritanya KLIK SINI YE...

oklah cik jue nak tempek gambar2 yang sempat kami snap ...
untuk cik jue abadikan di sini...
nanti farisyah boleh tengok nanti ...


 ibu tahu farisyah suka sangat ibu ngan ayah bawak pi jalan-jalan
 sweet kongsi air dengan ayah

 hobby cik hubby suka ambil gambar senget

 dia dah start memanjat

 akhirnya dah sampai diatas...

pastu jom naik motor

 round berkali2 sampai cukup 5 minit rm 3
sempat buat peace...


wah bukan main seronok anak ibu nie...
insayallah mulai 20/04/2012 ni kami akan start niaga kat sana...
moga murah rezeki kami...
kat sini memang confirm tak kena tipu sebab orang lain dah lama niaga kat sini...

ok jumpa lagi...
coretan ikhlas...

CIK JUE aka IBU FARISYAH



nota kaki:jemputlah datang ke kedai kami ye kawan2 jika ada kelapangan ....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

16 comments:

ch@ said... [Reply]

bestkan bawa anak2 keluar beriadah mcm ni, tgk dorang punya senyuman, dgn dia punya peluh, rasa puas hati sgt2. abi dah lama tak bawa auni riadah mcm ni, tunggu adli besar agaknya.

mama rifQy said... [Reply]

wah..anak2 mmg suke la kalo bawak tempat2 gini kan? wah.murah gak ek motor tuh..3 hinggit je..ok dah tuh nak bg anak rase naik

Falsya said... [Reply]

suke farisyah sbb ayah n ibu bwk gie jenjln..;D

harap2 murah rezeki cik jue kat sana..AMIN..;)

Masya said... [Reply]

HAMBOIII TUUU DIA SIAP DAPAT NAIK MOTOR.. SESEKALI MACAM NI SERONOK SGTKAN...

eB ezrin said... [Reply]

bestnyer tgk moto tuh... asyikkkkkkkkkkkk :)
ps: camner eh? dr kater pe?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@eB ezrintak tahu lagi..dok pakar kena jumpa selasa nie..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@ch@ kak jue sama lama tak bawak farisyah main kat taman..dia pun sama busy ngan ibu dan ayah dia...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@mama rifQymemang suka senyum sampai telinga..betul na rm 3 rasa berbaloi jugak..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Falsyamemang suka gegirl...mudah2an rezeki kami murah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Masyalagi tak dapat lagi tu tak nak bergerak dari situ

wahida said... [Reply]

amboi....syoknya dia naik motor...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

anak2 mmg srnok kalau kita bawa berjalan, bkn anak jerk, kalau bawa mamanye berjlan2 pun srnok..hehhe..

anak eija, zaquan kalau nmpk moto ni msti nak main w/pun dah ada moto kat umah..huhu

mamalieyna said... [Reply]

happy anak kan dibwk ke tmpt camni..

Insyaallah kalau kmi menjengah rumah di Nilai, boleh singgah situ, mmg akan lalu dataran nilai..^_^

hrp rezki mencurah di tmpt baru..Amin..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Betuja eija bkn anak ibu pun sama....dpt kluar jalan

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Memang benda paling happy ialah buat anak kita rasa happy..:nanti jenguhlah kedai kami

anie said... [Reply]

Hahaha..pojie suka gambar senget tue aku suka..
Nnt aku kena g nilai la plk nk g tapak br ko..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa