Friday, April 13, 2012

PrOmosi Photo Magnet Untuk Rakan Blog

N3 ini melekat ...untuk cerita lain sila kebawah ye...

Salam Semua...
apa kHaBar Korang ari nie...
 oklah cik jue nak buat promosi buat member blog..
mana2 yang sudi nak tempah Photo Magnet dari cik jue....

sebenarnya ari ahad lepas cik jue dah buat promosi ni kat FB
alhamdulilah sambutan pun ok....
jadi cik jue nak buka kat blog pulak..

promosi ni cik jue buka sampai hari jumaat nie...

ini promosinya...

INGIN MENEMPAH PHOTO MAGNET BERSAIZ 2R 4 x 3 inci

 kami menawarkan dengan harga 
1 keping Rm 6 minimin order 2 keping
tapi
jika ambil lebih dari 4 keping Atau 4 keping...
kami menawarkan dengan harga RM 5 sekeping 

harga sebelum ini..
4 keping Rm 25
tapi kali ini...
4 Keping RM 20 sahaja
(harga tidak termasuk pos...pos hanya perlu tambah RM 6 untuk pos laju)

contoh gambar FM 

gambar yang tengah tue ye...

oklah sapa yang berminat boleh PM cik jue ..
n bayar booking serendah RM 10
ke...akuan cik jue...

BERMINAT APA LAGI TERUSLAH PM CIK JUE...


CORETAN IKHLAS

CIK JUE aka IBU FARISYAH




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

16 comments:

eB ezrin said... [Reply]

wokeh... ill roger u soon :)

::EIDA:: said... [Reply]

Ala.. nyesal order awal2.. hahahhhaa

aanie said... [Reply]

cikjue....nak tempah 1 set.....

ch@ said... [Reply]

nnt kita send gambar kak. tgh milih yg comey2 ni.

eB ezrin said... [Reply]

eB nk harga nioh tapi order akhir bln. boley? hik3

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Ok eB...boley je....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Ok nanti hantar ok

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Ok book

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Alahai takpe dik lain kali ye

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Ok...terkejut eb call td...hehehe

ieda said... [Reply]

cantik ..
waaa bolehlah kalau nak order nanti ;)

Falsya said... [Reply]

cantiknye cik jue..bestnye kalau ade kan..nnt kalau nak falsya roger2 boleh?..:)

LYAfrina said... [Reply]

wahh..menarik ni

Myra Jay said... [Reply]

Menarik..
Jap nak godek2 gambar dulu :)

aanie said... [Reply]

cikjue, nak booking camne ni?

@e_da said... [Reply]

Cik jue nak gakla promosi ni.. nak 4 keping... pm sy ya.. my email shinbi3@gmail.com

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa