Thursday, April 12, 2012

KemaNa Kami???

salam semua...
moga korang seronok sangat bercuti semalam..mesti ada yang sambung cutikan...
Cik Jue kemana???
hubby memang nak ajak kami pi jalan2 sebab banyak sangat dugaan buat kami minggu nie...
  • kami kena tipu pasal nak buka bazar kat LAMAN SERI BAZAR Shah Alam...(kes tak putus lagi hari sabtu ni kami ada perjumpaan dengan semua perniaga) 
  • pasal Kesihatan cik Jue..doktor suspect ada benda "tumpang" sama dalam rahim cik jue bersama baby..mungkin FABROID atau benda lain atau "tak de apa" tapi 70% memang FABROID..keputusan jumpa pakar selasa minggu depan...(nanti cik jue kongsi gambar scan denagn korang)
    disebabkan cik hubby kesian dengan bini dia yang selalu duk susah hati n kesiankan anak daranya yang sama2 busy ikut ibu ngan ayah dia uruskan pasal kedai...jadi hubby nak bawak kami pi jalan2...walaupun sehari...
    mula2 kami tak tahu nak pi mana...oppp terima kasih yang sudi bagi cadangan kat FB.. cadangan kalian banyak yang menarik...
    tapi terpaksa memilih tempat yang bukan bermain air sebab farisyah masihlagi di kuarantin dari bermain air..
    jadi kami memilih ke....

    GENTING HIGHLAND THEME PARK

    cik Jue Pinjam gambar ni dari blog NANA
    kemera tertinggal kat umah jadi cerita lanjut minggu depan ye...
    hehehehe


    ok jumpa lagi...
    coretan ikhlas...

    CIK JUE aka IBU FARISYAH



    nota kaki:kawan2 doakan kesihatan cik jue dan kandungan ye...moga kami jauh dari pekara2 yang tidak di ingini....


    10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

    19 comments:

    nur anis said... [Reply]

    semoga semuanya baik-baik saja..:)

    sakila's craft said... [Reply]

    i'allah...semoga tuhan permudahkan segala urusan..take care dear

    amiey lee said... [Reply]

    semioga semua akan segera selesai ye cik jue

    wahh bestt2222 cepat update tau nak baca

    Falsya said... [Reply]

    ya ALLAH..byk2 kan bersabar okayh..ade hikmah disebalik setiap kejadian..be strong okayh cik jue..

    LYAfrina said... [Reply]

    CIK JUE..BIASALAH TU ADAT BERNIAGA..DUGAAN TU UTK PERMULAAN.. MANATAU LPS NI REZEKI LBH KAN..

    DAN UTK KNDUNGAN TU, LYA DOAKAN SMUANYA BAIK2 SAJA... DAN SMOGA "BENDA" TU BUKAN FIBROID..APA2 PON..TGU TEST DR DOC DULU YER.

    anie said... [Reply]

    ko suka tggl kamera tau..xpela aku tggu next n3..

    semoga benda itu bukan fibroid..aku lak yg suspen nak tggu...apa2 pun jgn byk pk..nanti sian kat baby..

    eB ezrin said... [Reply]

    abes camner yer?
    my cousin ader kes yg samer....

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]
    This comment has been removed by the author.
    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @nur anismintak2 mcm tuelah..

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @sakila's craftmoga allah permudahkan segalanya..10Q kila

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @amiey leenanti kita up date ...

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @Falsya10Q gegirl...

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @LYAfrinatulah semoga semuanya berjalan lancar 10Q lya

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @anie
    aku tukar hbeg....2 yg tertinggal tue...

    cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

    @eB ezrin tuelah tak tahu lagi nie..hati berdebar2 nie

    Salina@IbuAqil said... [Reply]

    insya'allah cik jue..
    ina doakan dari jauh yer..
    moga segalanya dilindungi & dipermudahkan..
    Amin!!!

    MamaYatie said... [Reply]

    Jue,akak doakan semoga semuanya dlm keadaan baik...

    Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

    banyakkan bersabar dan kuatkan semangat...
    insya-Allah tak apa2..
    kalu ada pun, sentiasa igt akan ketentuan Tuhan...

    ada hikmah di sebalik kesukaran ni..
    insya-Allah..

    Nana said... [Reply]

    owh..wat entry ni rupanya hehehe
    patut la nak amek gambar aritu

    BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa