Tuesday, April 24, 2012

Genting Highland Theme Park

AS-SaLam Semua...
lama Tak Bersiaran rindu Kat Korang sangat....
biasalah ibu mengandung nie..kesihatan kadang ok..kadang down...
tapi takpe..ini dugaan namanya....

ok kita start cerita pasal genting ok...
cuti 11/04/2012 ari tue kami ke GENTING...
hubby kata kasi cik jue tenang fikiran....
kami bertolak dari putarajaya dalam pukul 8 pagi...
time tu hujan lebat....
hati dah berbelah bagi nak pi ke tak...
tapi perjalanan tetap diteruskan....alhamdulilah cuaca di atas sana mengizinkan...
masa time untuk berseronok...

oklah kita cerita ikut gambar ye...

harga tiket...nana 10Q pinjam gambar ye...
dan kami ambil 
ALL PARK...(first time kami ALL PARK)
tiket hubby Rm 60
tiket cik jue n farisyah rm 45..
cik jue dapat separuh harga sebab mengandung...
(kalau mengandung sila info kat kaunter untuk dapat half price)

berbaloi tak???
farisyah memang berbaloi bayar RM 45 ..
sebab dengan ketinggian 107 cm...farisyah dapat main banyak benda kat atas sana)
untuk ibu mengandung....memang tak boleh main..jalan2 boleh leee..
untuk cik hubby [pun berbaloi sebenarnya..tapi sebab dia tak main itu yang jadi tek berbaloi tue...

bukti tinggi saya 107 cm ...

mula2 sampai....
 (kat atas nie tak sejuk sangat)

ibu pun syok sendiri...

anak dara ni pantang dia tengok benda2 mcm gini ...
kerjanya nak bergambar aje...


oklah..cukup sampai sini..nanti cik jue cerita pasal indoor dan outdoor...
maklumlah buat n3 kat opis tak boleh nak cerita panjang...
banyak mata memandang....
hehehehhee




Ok Jumpa laGi..

CORETAN IKHLAS

Cik Jue Aka Ibu Farisyah



NOTA KAKI:mengandung kali ini pelbagai dugaan...tapi terima dengan penuh senyuman....


 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

Nana said... [Reply]

wah siokkkk suke sgt g genting

::EIDA:: said... [Reply]

Nak pergi genting jugak la.. lama tak pergi.. heee~

*ada terima pic ida kak?*

LYAfrina said... [Reply]

seronoknyer..msti farisyah y pling happy

@e_da said... [Reply]

dah lama tak ke genting.... huhu syoknya... okla cik jue tak alahan teruk...

Cute Mum said... [Reply]

dah banyak kali pergi genting, tak tau pulak ada rate untuk ibu mengandung.. rasanya masa 1st pregnant dekat 3 kali pergi genting.. rugi...

Falsya said... [Reply]

bestnye dpt gie genting..

MRS. K said... [Reply]

lama tak pegi genting

Sidratul Muntaha said... [Reply]

ko thu cik jue
aku dah berbelas thun tak gi genting
nama je dok kat batu caves
dah dekat sgt klu nak naik ke genting

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa