Monday, April 16, 2012

Esok Ke H.O.S.P.I.T.A.L kerana ini.................?????

Yup ...
esok cik jue akan ke HOSPITAL PUTRAJAYA....
kerana ini....

 ini my baby...
kalau ikut scan umur dia baru 11 minggu tapi kalau ikut period ..dah 15 minggu...

perasan tak kat atas bulatan yang warna putih ada "sesuatu" yang berkongsi sama ngan baby cik jue..

ini kasi dekat sini...
siap ada tanda2 oleh doktor...
dan doktor suspect itu FABROID...

tapi tak tahu lagi ..
esok kena pi chek ngan doktor pakar kat hospital PUTRAJAYA...
 Dan 
hari ini hati cik jue tak senang duduk sentiasa berdebar2...
takut pun ada...

cik jue dah google dan pergi klinik swasta tanya kalau betul apa kesannya...
dan jawapannya alhamdulilah +ve...tapi ada jugak -ve
tapi apa2pun tunggu esaok...


ok jumpa lagi...
coretan ikhlas...

CIK JUE aka IBU FARISYAH





Nota Kaki: Doakan Cik Jue ye Kawan.....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

14 comments:

::EIDA:: said... [Reply]

Semoga semuanya baik baik saja kak.. =)

aanie said... [Reply]

harap xde pape la....

Falsya said... [Reply]

ya ALLAH cik jue..harap2 xde ape2 yg teruk berlaku..amin..

Tengku Fauziana said... [Reply]

congrats...ramai blogger pregy ni..
pe pun hope sume nyer baik2 saja..

ch@ said... [Reply]

kawan kita pun hari tu ada fabroid kak, tapi alhamdulillah dia selamat lahirkan baby.

sakila's craft said... [Reply]

sama2 berdoa untuk kebaikan baby n cik jue...

inazamri said... [Reply]

harapnya semua ok dan berdoa takde ape2 yg serius

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

insya-Allah, cik jue..
tak apa2 kot
doa n sabar byk2 k!

@e_da said... [Reply]

moga takde apa2 la cik jue sy doakan cik jue n baby sihat

LYAfrina said... [Reply]

smoga tiada apa2 y bahaya yer..apa2 pon smoga cik jue n baby sntiasa sihat.

MRS. K said... [Reply]

harap² semua ok ke yang...

Eliss Mie said... [Reply]

ofiz mate eliss pun fibroid jugak sekali dengan baby, Alhamdulillah semua selamat. masa baby lahir doc keluarkan fibroid tu.

wahida said... [Reply]

harap takde apa yg teruk la...semoga ko tabah ye...teruskan berdoa...

semoga semuanya dipermudahkan...amin..

Imaan09 said... [Reply]

semoga xde apa2 y serius..!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa