Thursday, April 26, 2012

Cup Cakes Untuk My Love Hubby

As-salam semua...
semalam sempat jalan2 waktu petang tapi tak sempat nak komen cerita korang...
mulai semlam cik jue dah start buat benda baru...
walaupun sedikit busy disebelah pagi..tapi cik jue happy....seronok sangat...
kalau dulu buat kerja bermusim tapi sekarang....wajib ada setiap hari...tapi yang penting tanpa tekanan.....itu yang paling suka....

oklah nak kongsi gambar cup cakes buat hubby semalam...
tempah kat budak opis ni Sara atau CuppyCakes Sara
cup cakesnya memang best...
hubby pun boleh habiskan 3 biji...(hubby cik jue ni tak suka cupcakes sangat)
biasa kalau dia makan pun sebiji je...kalau tak pun tak sentuh langsung...
buat sedikit kejutan buat myhubby...
suruh dia datang opis cik jue...masuk2 anak dia nyanyi lagu happy besday...
tersenyum si ayah..sampai telinga....hahahha..
malam tadi kami pi makan kat saba je...
hadiah untuk cik hubby..weekend ni ye...pilihlah apa nak..nanti cik jue bayar...hahahaha..

oklah jom cuci mata tengok cupcakes ...




 anak dara kesayangan suap ayah...opps gambar ayah seksi.....
(tapi dah mintak izin nak letak gambar nie)

  pengemar cupcakes...puas hati dapat makan cupcakes...


ok ....cerita genting tak habis....lagi..nanti cik jue sambung ye...
oklah..jumpa lagi ye...

Ok Jumpa laGi..

CORETAN IKHLAS

Cik Jue a.k.a Ibu Farisyah
nota kaki:dalam dilema..nak balik kg tak..tok sakit tapi kita tak rapat sangat dengan dia...sebab ada masalah keluarga sikit .... 





10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

anie said... [Reply]

auwww..seksi uuu...hihihihi

Falsya said... [Reply]

wahhh, sedapnye..blue color lagiii..hehe..mesti puas kan sbb dpt wat cake utk hubby sendri..;D

amiey lee said... [Reply]

bulan ni ramai ye yang celebrate besday..termasuk hubby kita gak..tapi dh settle sbb belanja ke sabah jalan2 ritu hee

ZSqueenbee said... [Reply]

waaa seronok tu...comelnyee cupcake tu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

cantik cupcake dia...

suka farisyah dapat makan kek ye,
sama lah mcm zaquan penggemar kek..

LYAfrina said... [Reply]

alahai..comelnyer cupcake tu..

happy belated birth buat suami cik jue...

wahida said... [Reply]

walau pun aku tak tau apa masalah ko ngan Tok, aku harap sgt ko dpt balik kampung dear...lawat dia selagi dia masih ada...
ambik peluang ni utk buang yg keruh...
kita yg muda patut beralah...

peringatan utk aku jugak ni...

Eliss Mie said... [Reply]

bestnya cupcakes tu :) seronok jugak surprise2 ni :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa