Tuesday, March 13, 2012

LAWak Ke Der....

korang dah layan belum "lawak ke Der"
sumpah kalau korang layan..
bukan je mulut korang je ketawa...tapi segala usus dan organ dalaman lain juga turut ketawa....
hahahahahahah ..memang lawak tak tahan aku...
sebenarnya LAWAK KE DER ni dia main kat istana budaya bulan Feb ari tue...
tapi idoklah aku ke IB....jadi bila tengok dah duk main iklan kat astro 951...
aku dah agak mesti ada kat "cerita master"..
masa tunggu laki aku petang semalam...
maka selamatlah aku layan kat opis ni dengan farisyah...
sampai berair2 matanya...
memang lawak tak ingat...
Pengacaranya Nabil, artis dia Boboi, Jozan dan Harith Iskandar. Semuanya lawak!! Pengarahnya Hans Isaac.

kalau korang nak tahu lawak ke tak...
korang tengoklah sendiri...
ni ada dua link kalau nak tengok cerita melayu free online...
memangterbaiklah...

@

jangan lupa tengok..tapi kalau korang langgan kat astro pun boleh GAk...
janji korang tengok tau...




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

anie said... [Reply]

aku da tengok separuh..memang kelakar giler..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

mmg lawak..
kebetulan hari ni kami pun layan kat opis..
ada budak opis yg dh download..
kami pun tgk free jerk..

eB ezrin said... [Reply]

okeh. kami tgk :)

angahMia said... [Reply]

mmg lawak gler..part nabil joget mula2 tu pon dah gelak2 :)

Sidratul Muntaha said... [Reply]

sayang cik jue ketat2!
aku sakit ati dgn org tua sbb sanggup tak mau beli,so dpt tgk dari master ni pun dah berbaloi!
sayang cik jue ketat2 sekali lagi.

LYAfrina said... [Reply]

hehe..kna tgk jgkla nnti

kayrul-shah said... [Reply]

tiba-tiba rasa nak terjah tengok gak...jimat duit

kayrul-shah said... [Reply]

nak terjah laman web tue gak la...thanks ye cik jue

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa