Wednesday, March 21, 2012

Kami sayang SaNgat KaT Kamu

Oklah....
lama Tak WW nikan...
Just Nak KOngsi..sekeping Gambar Yang MemBawa ErtI bUat Cik Jue...
dia MemAng Sangat2 sportIng...
JaRaNg sangat maraH...
Boleh Di BAwak BerguRau...
My HUbbY sayang Gila Kat "DIA" Nie...
kerana "Dia "hubby Rasa KasiH sayanG seoRang A**H
hanya kerana "DIa" 
Jom TengOk ...
sIapa Dia.....
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

IniLah aYah Cik Jue
seoRang Yang PenuH berMaknA Buat cik Jue selain My Mum...
TerutAma Cik HubbY...
korang nak tahu tak...
hubby cik jue memang sayang gila kat ayah mertuanya..
selalu duduk berdua2...
pastu sama2 gelak...
pergi minum air yang kedai sama2..pergi kedai kereta sama...
memang banyak benda yang mereka buat bersama..
dan hubby cik jue pantang...kalau ayah call tanya bila nak balik kg...
mesti dia akan ajak balik kampung...
dan cik jue ambil kesempatan suruh ayah call sebab nak balik kampung...
hahahahahaha...
dan yang buat hubby tersenyum sebab...
walaupun ayah dah ada 2 menantu lelaki baru...
"hubby tetap dihati dan tetap menjadi kesayangan"
yang tak tahan kak ngah n adik cik jue siap cakap...
jangan rampas tahta pozi..
iaitu menantu kesayangan mak dan ayah..kalau tidak merajuk dia nanti...
hahahahahaha...
inilah kisah insan kesayangan KAMI...

ayah kami sentiasa doakan..
moga ayah panjang umur serta dimurahkan rezeki..
dan tercapai hajat ayah ngan mok untuk jejak kami ketanah suci...
akan kami usahakan sampai ia tercapai..





10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

15 comments:

aanie said... [Reply]

bestnya ayah mertua dan menantu blh jadi geng.....:)

LYAfrina said... [Reply]

bgusla kalo leh kamceng dengan mertua kan... kiranya menantu kesayangan la ni..

Mrs.Imran said... [Reply]

bertuah..sama jugak la kita tp en. husband kita n bapak mertua dia suka menyakat...sakit jiwa..love abah jugak...

ch@ said... [Reply]

hahaaa, sayang ayah kak jue jugak. eh? sweet je entry ni. abi biasa2 je, dia pendiam tapi boleh diharap lah.

mamalieyna said... [Reply]

waaahhhh bagusnye.. mmg best la jd menantu kesayangan ni..hehe~

mamalieyna said... [Reply]

waaahhhh bagusnye.. mmg best la jd menantu kesayangan ni..hehe~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@aaniememang best bagi pihak si anaknya...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@LYAfrinamemang menantu kesayangan....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Mrs.Imransamalah ini pun..sayang ayah jugak

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@ch@ 10Q...ini terlebih peramah tue yang kamcing sangat

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@mamalieynamemang best dan kita tumpang seronok

Salina@IbuAqil said... [Reply]

sayu bacanya..
sama ler muka cik jue ngan ayah..
memang sejuk.. ;)

anie said... [Reply]

tiba2 aku rindu kat abah aku..huhuhu

muka ko n ayah ko super sungguh kan...
meme la anak ayah nie...

Afida said... [Reply]

best kan...bila husband dgn ayah kita boleh masuk :))))

sue zainun said... [Reply]

hehe terbaik menantu dann mentua satu geng kan..seronok sgt kalau macamtu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa