Thursday, March 29, 2012

Farisyah With Upin Dan Ipin...

Salam Khamis Semua...
kejap je dah masuk khamis ...
Hari2 cik jue rasa penat sangat...
kadang2 malas nak pergi kerja...
tapi pergi jugak....

oklah cerita lama lagi...
takpelah .....janji farisyah buka dia tersenyum baca kisah dia dulu2...
sebenarnya upin ipin ni datang putrajaya pada KARNIVAL WOW hari tue...
hehehe ..punyelah lama cerita ni...

oklah sebab lama kita layan gambar n cik jue cerita bawah gambar ok...

hari pertama..
 
time ni dah lewat..upin ipin dah balik..jadi ambil gambar dengan background upin ipin je...

posing time...
mnggunakan khidmat ayah supaya nampak semua watak dalam cerita upinipin
 

hari kedua....
pukul 10:30 pagi dah ada sana..
sebab show upin ipin akan start dalam pukul 11:00 pagi...
dan satu benda yang kami (cik jue n hubby) tak sangka ialah...
farisyah angkat tangan nak jawab soalan...
walaupun dia cakap pelat...
farisyah sikit pun tak malu n sungguh berani untuk bercakap di atas pentas...
wahai anakku NUR FARISYAH...ibu bangga dengan kamu....
tapikan jawapan yang farisyah bagi tue salah....
tapi takpe..ada orang lain tolong dan farisyah pun dapat hadiah...
buku mewarna upinipin...
jom layan gambarnya ye...

farisyah naik pentas nak jawab soalan...

time ni ada syila tengah nyanyi...

nak tengok syila menyanyi tapi tak nampak...nasib baik ayah awak tinggi boleh nampak jugak akhirnya 

yeyeyeye dapat bersalam dengan IPIN

 last2 dapat jugak bergambar dengan kak syila...


Sempat jugak jadi ahli upinipin rm 15 seumur hidup..
dapat botol air upin ipin n baucer KFC...
pastu sempat beli tikar upin ipin
 n adalah lagi dah lupa dah...sebab cerita dah lama...
hahahhahaha sapa suruh peram cerita lama sangat....
oklah bye ..jumpa n3

 


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

shark said... [Reply]

waaaa
untung farisya dpt gambo ngan kak syila..
jeles nie...

anie said... [Reply]

lama punya citer..ko pun da jangkit penyakit aku suka lambat update citer nak basi baru nak up...hehehehe

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

wahhh bestnya dapat seorang anak yang berani macam Farisyah ni.Bagus Farisyah... ^_^

amiey lee said... [Reply]

wahhhh syabas farisyahh...

best la tgk upin ipin ye..

LYAfrina said... [Reply]

wah..blh jumpa live... sure happy kn... farisyah...mkin pndai bposing

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Jgn jeles tau...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

2la aku dah jangkit dgn kau

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Ibu ngan ayah pun xsangka farisyah berani mcm 2

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Memang best ibu dia pun teruja sama

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Memang happy...

ch@ said... [Reply]

amboi dpt gmbr dgn retis. minta sain tak cha? kemain comel lagi anak dara kak jue niii. bila nak jmpa kakak cha ni.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa