Monday, March 12, 2012

Buku PinK MiliKKu...

alhamdulilah ...
bersyukur pada ilahi ...kerana
setelah 5 tahun 7 bulan ...
akhirnya ...
buku pink menjadi miliku..sepanjang 9 bulan nie...
alhamdulilah..hari ni dah masuk 11 minggu...
mesti tertanya2 kenapa cepat sangat aku buat buku nie...?
sebenarnya ...hari rabu ni nak balik terengganu...
sebab perjalanan yang jauh ..untuk langkah berjaga2
jadi aku buat buku awal2...
lagipun masa pi klinik minggu lepas dah tanya nurse kat situ ...
bila boleh buat buku...dia pun galakkan buat masa kandungan dah masuk 10 minggu...
oklah tak rugi pun buat awal2 cuma penat sebab kena tunggu bila turn...
oklah....


 inilah rupanya buku pink ku...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

15 comments:

Lelord said... [Reply]

bestnya..tahniah ye cikjue & take care.
lela xde rezeki ritu balik mesia dpt tau pregnant 5 minggu tp ms 6 minggu kuo darah sket beberapa hari pastu kuo dah seketul :(

eima said... [Reply]

tahniah ...

aku pun dulu buat buku awal gak ...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said... [Reply]

tahniahhh,,,,:-)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Comelnya buku pink ni.. ;)
TC Cik Jue.. ;)

LYAfrina said... [Reply]

TAHNIAH cik jue..
akhirnya .. dpt merasa kembali pgang buku pink ni... teringin nak mersa

MamaYatie said... [Reply]

alhamdulillah...betul la tur Jue..buat persediaan awal lagi bagus kan..

maszmadi said... [Reply]

alhamdulillah..... tahniah jue..

wahida said... [Reply]

la, lama tak singgah sini sekali tau2 je ko pregnant ye nok...Alhamdulillah...

jaga diri bebaik ye, jgn angkat barang berat2 tau!!

ch@ said... [Reply]

TAHNIAH kak, dah buat buku pink. kita takde pun buku ni. semua detail kat PPUM. esok2 anak nmbr 3 kat sg buloh pulak. hehe. jaga diri baik-baik ye.

mama rifQy said... [Reply]

bile la na nak ade buku pink ni jugak!!huhuhuuuu...

Mama Kembar 3 said... [Reply]

Congrats Cik Jue! Tumpang happy dgr brita ni. Moga cik jue & baby dlm perut tu sentiasa sihat, may u hv a wonderful & happy pregnancy. Mesti Farisyah pun excited nak dpt adik kan? :-)

Nana said... [Reply]

saya simpan lg buku ni
kot nak pregnant lagi kena bawa buku ni

anie said... [Reply]

hehehe...buku tue buat masa nie aku jemu lagi nak tengok..hahaha..

selamat menempuh alam checkup ok...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

mmg x rugi pun buat awal2..
lepas ni dah start rutin check up mengandung..
take care ye..

kayrul-shah said... [Reply]

tahniah cik jue..mesti farisyah tak sabar nak ada adik

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa