Tuesday, March 6, 2012

Announcement.....buat peserta contest

salam selasa semua...
alhamdulilah masih bersua kita disini...

pertama...
sorry buat semua peserta kerana x tinggalkan komen kat blog korang...
cik jue dah pergi jelajah satu demi satu...tapi tak sempat nak tinggalkan komen...
sebab cik jue kena mabuk kepayang..pening kepala mengadap lama2...

kedua...
cik jue dah bat list untuk semua peserta...
dan ada dua ketogori...
sebab ramai yang join dua2...iaitu "follow dan like"..
maka dengan ini cik jue buat ketogori..

ketogori pertama...
follow blog-cik jue akan ambil 3 orang pemenang melalui cabutan bertuah...
ketogori kedua...
like kat FB....cik jue pun ambil 3 orang pemenang melalui cabutan bertuah...

JADI SEBELUM CIK JUE BERCUTI 14/3/2012 - 18/03/2012 INSAYALLAH CIK JUE AKAN UMUNKAN KEPUTUSANNYA...
SORRY ATAS KELEWATAN INI YE...

MAAF ATAS KELEWATAN INI...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

aanie said... [Reply]

hehe..ok...
mintak2 la bertuah...amin..:)

sakila's craft said... [Reply]

harap2 ada rezeki kali nih....

LYAfrina said... [Reply]

gud luck buat smua pserta

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Cik Jue..
Take care ye Cik Jue..
Amboi!! Nak cuti erk.. ;)

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

harap2 ada rezeki. Amin.

Yan said... [Reply]

aik ade contest??? tak pasan pun.. ehehe... dah tutup pun agaknye ye...
aisey ketinggalan gue

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa