Monday, March 26, 2012

AkhirnYa - Kami Ada LOgO sendiri...

Alhamdulilah kerana ALLAH bagi kesihatan yang bagus hari ini
berbanding semalam seperti "kain buruk"  nak angkat kepala pun tak boleh....
inilah dinamakan dugaan berbadan dua -
tambah2 masa farisyah dulu tak pernah merasa...

Alhamdulilah jugak bisnes kami ada kemajuannya...
walaupun pada mulanya bergerak suam2 kuku sahaja...
sekarang kami ada LOGO sendiri...
di cipta oleh hubby sendiri
walaupun simple tapi tetap comel di mata kami berdua...
sebagai Identiti kami 
jom tengok kami punya logo...

Galeri Anna-Fauzie..
(gabungan antara aku dan dia)

dan kami akan membuka bazar di seksyen 13 SHAH ALAM setiap Sabtu dan Ahad..
mulai 7/04/2012 sehingga akhir bulan 10 /2012
gerai kami no 60 
(maklumat lanjut dan peta ke akan cik jue kasi dan warkan2 kemudian)

Kami Menjual Pelbagai Jenis Jam Dinding Untuk dijadikan Hiasan rumah serta boleh dijadikan hadiah,selain itu kami menjual pelbagai cendermata untuk dijadikan hadiah sempena Hari Lahir,Hari Guru,Hari Ibu atau bapa serta hadiah perkahwinan
dan menerima tempahan PHOTO MAGNET...


OKlah Cukuplah sampai kat sini..
doakan kerjayakan cik jue ye kawan2...
TERIMA KASIH....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

MamaYatie said... [Reply]

congrates Jue..melangkah setapak lagi...semoga terus success!!

eB ezrin said... [Reply]

bazar rina ke dear?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@eB ezrinlaman seri bazar..dia start buka bazar minggu nie...tapi jue yang start minggu depan sebab ada hal...sebelah bangunan HPA....area Naza TTDI

anie said... [Reply]

fuh ada bakat mat pozi nie..
apa2 pun semoga success ok...
nnt aku free2 jenguk ko kat sana ok...

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

Alamak jauh la pulak.ermm apa-apa pun,goodluck akak.

wahida said... [Reply]

wah...makin maju lah...Alhamdulillah...semoga terus berjaya okeh...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa