Wednesday, March 7, 2012

Adnan semPit 2...TerBaik...

salam rabu semua...
dua tiga menjak nie...memang malas betul aku nak update blog...
tak tahu le...
cerita banyak..tapi nak menaip malas yang amat....

weekend ari tue...
kami (aku n hubby) duduk berdua je...
anak dara aku balik kg ikut mak ngah dia...
maka kami pun ber"honeymoon"lah...
tapi tak best...
rumah sunyi je...xpe si mulut murai tue...
  
malam sabtu tue kami layan...
"ADNAN SEMPIT 2"
midnight -kat ioi mall...

cerita dia memang terbaik...
ketawa dan ketawa dan ketawa...
penat mulut aku ...sampai berair2 mata kami...
panggung tue ..tak sunyi....
sampai habis pun ada orang gelak...
sapa2 yang rasa stress dan tension...
cerita ni memang sesui untuk di tonton..
memang hilang stress korang...
cayalah...

 

memang terbaiklah



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Mrs.Imran said... [Reply]

org tak berkesempatan lagi nak tengok...minggu depan nih tinggal berdua-duaan...kompom g layan...

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Samalah cik jue..
Ina x ada mood arini.. ;(
Mood kelaut dalam..

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

memang best kan :) aku dating dengan hubby ms MC last week ;p

ch@ said... [Reply]

kena tunggu astro 1st mcm biasa. hahaaa. tgk yg 1st pun best, tak jemu2.

anie said... [Reply]

baru nak buat 2nd projek tau...ko da tengok...kena tgk lagi nnt dgn kitaorg...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa