Thursday, March 1, 2012

Seminggu yang Padat....

Petang Ni aku Rasa Rajin pulak nka buat N3...
hahahahaha..mood datang jangan tolak....
lupakan segala kesedihan..kerana ada berita gembira di sini...

farisyah oh farisyah...
anak ibu sayang...
minggu ni appointment dengan hospital penuh....

isnin (27/02/2012)
 appointment pertama ditahun 2012.bermula dengan appointment hypoglycemia..
keputusan doktor...bolehlah mengembirakan hati...keputusan ujian darah ari tu dah keluar...
N3 tentang nie kat sini ye....Klip
keputusanya semuanya ok kecuali HORMON tumbesaran je...
berat badan n tinggi farisyah naik tak banyak...
bulan 11
berat :17.15kg
tinggi :108:35cm
bulan 2 aka ari isnin yang lepas
berat :17.25 kg
tinggi : 109.00cm..
walaupun sekalipandang dah ok..tapi masih belum capai tahap yang doktor nak...jadi kena repeat temunjanji lagi : 10/09/2012...
rabu (29/02/2012) aka hari ni...
temunjanji audio dan ent...
mula2 temunjanji ENT...
nak tengok gromek yang pasang ari tue dah keluar belum...
dan jawapannya...belum...
jadi anak ibu sorry ...tak dapat pi swimming pool lagi...
  tapi yang bestnya...pakar ent cakap farisyah dah tak ada masalah pendengaran lagi...
dah siap semuanya...buat lagi temunjanji seterusnya 13/07/2012 
mintak2 bulan 7 ni gromek tu dah tercabut dari gegendang...

lepas tu pi pulak kat audio...
chek pendengaran....
dan alhamdulilah....graf pendengaran dah naik...dan yang paling menggembirakan..
memang sah farisyah dah tak de masalah pendengaran lagi
tapi ada jugak temunjanji susulan sama tarikh dengan ENT 13/07/2012...

Esok -Khamis (1/03/2012)
temunjanji mata lak...
mata kiri farisyah mcm juling sikit..jadi kurang fokus sikit...tapi tak payah nak risau tak de kesan yang memudaratkan tapi boleh pulak anak dara complain yang dia tak nampak cikgu tulis kat papan hitam...aduh ni dah kes berat...anak daraku kena pakai cermin mata ke...
jadi esok tunggulah keputusan dari doktor pakar...kalau ye...alamak anak ibu kena pakai cermin mata mcm ibu lah nampaknya....kalau ibu pakai cermin mata seawal umur 11 tahun rupanya anak ibu lagi awallah....6 tahun dah kena pakai...
apa2pun ibu doakan yang terbaik buat anak ibu...
inilah kisah padatku minggu ini..
sampai ada yang ingat aku saja2 nak keluar opis lepak2 kat hospital tue...sampai berjam2...
apapun terima kasih YA ALLAH kerana memberi ujian kepada kami ..kerana  dengan ujian ini kami makin dekat kepadaMU...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

mamaqari said... [Reply]

harap semuanyer ok...ada hikmah di sebalik ujianNya tu..moga cik jue tabah ye...

ch@ said... [Reply]

oh, mmg penuh jadual akak ni. apapun kita doakan semuanya berjalan dgn lancar. akak tu jgn renyah sgt, sian kat baby nnt terkejar sana sini. mulut2 org tu biar je la, dorang tak kena pd diri dorang. tabah.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa