Friday, February 17, 2012

FArisyah Pagi Ini...

Hari ini Ada sambutan MAulidur RAsul di sekolah Farisyah...
Jadi Kenalah Pakai Baju Kurung siap Bertudung...
mlm Tadi gigih kami mencari tudung sebab nak sama dengan baju...request dari farisyah sendiri...
asuh anak2 zaman sekarangkan....
tak sempat nak cerita banyak....jadi jom layan gambar yang sempat di snap pagi ini....

 gambar lepas minum susu pagi tadi....

disekolah....kenapa buat gigi mcm tue...
dengan bunga telur di tangan...


setiap pelajar kena bawak bunga telur dengan telur yang siap di rebus....
yang tak tahannya...ibu rebus telur separuh masuk..ingat dah masak penuh...hahahaha
apa2...pun anak ibu nampak comel pagi ini..walaupun tudung sedikit longgar sebab itu tak letak kerongsang sebab takut tercucuk masa main dengan kawan2...

ok..jumpa lagi ye....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

anie said... [Reply]

comei2...

tapi awatnye masak telur setengah masak..ibu2....haha..

lunch nie nak gie umah ko urut kaki boleh..hihihi

amiey lee said... [Reply]

amboiii manis betul anak cik jue bertudung ...ayuu la farisyah

WaWa_EzRiLL said... [Reply]

wawa copy pic farisyah yang comel kat blog wawa.. nanti singgah ek.. hehehehe bestkan jadi dorang ni.. mcm2 fesyen baju pagi td..

eB ezrin said... [Reply]

comel :)

aanie said... [Reply]

comel bertudung...
telur separuh masak pun jadilah..hehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

sama dengan nuha kena bawak bunga telur gak hr tu :p

aku lak masak terlebih masak siap crack.hehehe

LYAfrina said... [Reply]

alahai...tomeynyer dia..pinky lagi... selamat berarak.. kat kmn ni..esk berarok..confirm jem jln

Salina@IbuAqil said... [Reply]

ngorat bleh?!
hik3!! comel2!!
TC & Happy Weekend!! ;)

sue zainun said... [Reply]

sedondon..cantiknya anak dara nih..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

alahai comelnye pakai tudung

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa