Monday, February 13, 2012

Alhamdulilah ALLAH Pemurahkan Rezekiku...

Salam Sayang Semua...
aku rindu kat orang tapi aku busy sikit..
banyak benda nak kena buat dan pikir...
dan terutama melayan anak daraku...
waktu malam menjadi cikgu dan ustazah untuk anak dara...
kadang2 termiss jugak kalau ada hal nak kena selesaikan...

seperti korang tahu le....
aku kan sekarang buat bisnes jual jam dinding dan fridge photo magnet (FPM)...
sebelum tu kalau nak usaha jom sini ye...

alhamdulilah ..walaupun tak banyak..tapi alahmdulilah...
ada kawan2 opis dan orang luar serta kawan blog yang sudi order...

FPM
buat Cha @ hijau itu cantik terima kasih banyak2...
buat member2 opis dayah,lya dan kak zaharah...
terima kasih kerana sopport...
dan beberapa orang lagi yang beli secara online..
terima kasih mempercayai hasil kerja cik jue...
(gambar tak boleh upload-kemera tertinggal)

jam dinding..
kalau korang nak tahu yang ini paling hot ok...


yang ini dah 10 orang order ...
budak2 opis dan online...

 yang ini pulak dah 3 orang order..

oklah sampai sini jelah ye...
dan yang paling best...
aku dan hubby dah dapat yang kami cari2 selama ini......
tunggu ketibaannya bulan 3 nie...
nanti kami akan bagi tahu kalian ye....
jangan lupa untuk "TERJAH"...kami....



jumpa lagi di lain n3 ...ye...miss u so much...
takziah buat nana kerana telah kehilangan bapa mertuanya...al-fatihah

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

alhamdulillah..
rezki di mana2 cuma kene pandai berusaha, kan? :)

anie said... [Reply]

AMIN...mudah2an success ok...

mama rifQy said... [Reply]

alhamdulillah!! tengah terPK gak ni nak rembat..tapi tunggu duit lebey sket..heehhehee

ch@ said... [Reply]

rezeki tu kak. kita support bisnes kawan2. kita tak kisah punya dan kita suka. esok lusa pindah rumah baru, kita nak tempah jam tu pulak. skrg ni tak boleh fasal jam yg kat rumah tu pun mcm tak terbela gamaknya.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

Alhamdullillah,
Moga terus Suksess,
mmg srnok kan bila bisness semakin maju...

dah terjah n follow..
Jam tu mmg cantik..lgpun skrg kan mmg ramai yg gemor tema black n red..

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Moga segala urusan Cik Jue dipermudahkan..
Amin!!!
Gud luck cik jue.. ;)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Moga segala urusan Cik Jue dipermudahkan..
Amin!!!
Gud luck cik jue.. ;)

Anonymous said... [Reply]

amin...nanti ku terjah ok..tungguuuuuu

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer..suka jam y kaler hitam+merah tu..nnti nak ushar2 gak...

salam takziah buat bapa mertua nana

MamaYatie said... [Reply]

Alhamdulillah..when there is will, there is way Jue..all the best!

Lelord said... [Reply]

semoga sukses :)

cikpuanhady said... [Reply]

memang lawa design jam tu..berkenan gak.. semoga bizz sukses..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa