Thursday, February 2, 2012

AKHIRNYA....ia beralih tuan..

Salam Semua...
camana cuti semalam...bagi mereka yang cuti jelah...
me?????
biasalah pi cari stok jam.....n cari koleksi terbaru jam....
jomlah usaha kat sini...FB-Jueliana

inilah kisah sudah beralih tuan...
apa?????farisyah punya PSP...
sebenarnya..farisyah ada PSP..baru lagi beli dalam 4 bulan...
tapi semalam ia dah beralih tuan...
cik jue dah jual dia...
kenapa jual???
sebenarnya farisyah sekarang suka main benda2 touch scrin...
jadi habislah telefon ibu dan ayah jadi mangsa dia..
yang biasa dia buka...
"you tube""games" dan belajar ABC dan 123....
jadi kami ambil keputusan kalau dia dah taknak main PSP dia baik jualkan aje...
alhamdulilah ..iklan je kat MUDAH...
bertalu2 panggilan telefon kami dapat...dan akhirnya selamat dijual
dan petang nie...nak pi MINES...
cari galexy tab untuk farisyah 
(guna nama farisyah sebenarnya ayh dia pun nak guna gak)


mula2 farisyah mcm sedih gak nak kasi PSP dia kat orang tue..tapi bila cakap baik2 dia bagi..dah tue siap pesan.."jaga baik2 tau"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

anie said... [Reply]

betui2 aku rasa farisyah xmain mana nanti..mak pak dia je nie yang lebih...hahaha

Imaan09 said... [Reply]

cik jue.. saya pun ada PSP nk dijual.. tp versi y agak lama jugak laa.. berapa cik jue jual ek? (bleh jawab d blog sy klu segan..hehe) sbb nk estimate harga nk tolak y kt umah tu.. TQ in advance! :)..
wahhhhh..bestnya farisyah dapat gajet baruuu..

aanie said... [Reply]

hehe..siap pesan camtu lagi....comel je...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Imaan09 rm 500 tapi versi p3006...

Qhaifa Nur said... [Reply]

mesti hepi sesangat nih...

LYAfrina said... [Reply]

bestnyer farisyah.. dpt galaxy tab lagi.untung betul.

Salina@IbuAqil said... [Reply]

wewettttt!!
galaxy tab tu..
untie nak pinjam nnt boleh..
hik3!!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply]

tak pe pasni farisyah dapat gadget yang lagi best kan

mamaacha said... [Reply]

Acha ada gak..tapi ala2 PSP lah..yg made in china jer..sayang nak beli mahal2 sbb dia x berapa nk jaga and cepat jemu

MamaYatie said... [Reply]

kalo dah farisyah tak guna mmg elok tolak pun..tumpang ada value kan Jue..suka la farisyah dpt gadjet baru..untung betul..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa