Tuesday, January 10, 2012

PosiNg Tepi PAntai...

SaLama JUmaaT seMua..
jap je kan ari Ni dah Masuk 6/1/2012..
setakap ni apa yang best tahun baru nie???

sebenarnya kisah bagan lalang nie tahun lepas punya...
tapi baru nak tempek gambar..
nak cerita kisah family day pun dah lupa...
hahahaha tulah pemalas sangat...
tapi nak jugak tempek gambar anak dara kita posing tepi pantai...
sorry banyak gambar sikit...jangan sampai muntah hijau sudahlah ye...
kalau nak muntah gak..cepat2 pi toilet...
hahahahah lariiiiiiiiiiiiiiiii...............
(curi statement INa ibu aqIL jangan mare ye...)

posing dulu depan rumah..

seronok dah sampai pantai...
posing ala2 ganas sikit dengan ibu....
pastu dengan ayah n ibu...
 ini tak tahu gaya apa

 gelak sakan cik nusi menyorok belakang dia...

  last2 posing ngan cik nus

 senyum....dah lama tak pi pantai
cubaan nak melompat dengan ibu...tak larat ye..berat..17 kg tue...

 last2 abadikan gambar kami bertiga....


KAmi hanya posing je...tak mandi pun sebab farisyah tak boleh main air lagi...
tak sabar nak tunggu keputusan farisyah bulan 2 nie...
asyik merungut je...dah lama tak mandi kolam...
sabar ye...lepas ni ibu bawak pi kolam...

(hari ke-3 sekolah..semuanya berjalan lancar-AMinnnnnnn)



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

anie said... [Reply]

wah pic cik nus pun ada.....hihihi

sabar ye farisyah xlama lagi ajak ibu mandi kolam puas ya...

eB ezrin said... [Reply]

tgk nih baru tringat, blom blikan utk aed... hu3
ps: i lioke

LYAfrina said... [Reply]

wahh..farisyah buat aksi stunt tu..
koho pndai posing yer

WaWa_EzRiLL said... [Reply]

ramainye follower... wawa dah follow... nanti ada masa wawa jengok selalu... geram kat anak.. hehehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa