Friday, January 13, 2012

PhoTo MagNet -nEW pROJEK...

sebelum tue...Alhamdulilah bersyukur kehadrat ilahi kerana akhirnya dengan izin NYA ..
akhirnya berjaya jugak cik jue memperkenalkan produk baru cik jue....
moga ALLAH mempemurahkan rezeki cik jue sekeluarga...


ok jom kita layan ...
inilah dia...
"PHOTO MAGNET"
anda boleh memilih dan meletakkan wajah2 insan kesayangan anda untuk diletakkan di mana sahaja...
terutama di Peti ais atau kat CPU anda....
ok tanpa membuangkan masa ...
jom kita tengok mcm mana wajahnya......

ok inilah dia.......
"PHOTO MAGNET"


1 SET-
4 GAMBAR BERSAIZ 4R -(4 X 6 INCI )
DAN 
2 GAMBAR BERSAIZ 2R (4 X 3 INCI )
DENGAN HARGA PENGENALAN
RM 32 
(tidak termasuk pos)


tapi 
jika mahu sekeping je...
harganya RM 7 untuk saiz 4R sahaja...


ok jom kita layan lagi beberapa contoh Photo Magnet yang ada...

 ini contoh letak kat CPU...



sini cik jue nak cerita pasal kualiti PHOTO MAGNET yang cik jue hasilkan...
kami mengunakan kertas gambar yang berkualiti dan kalis air...

JIKA BERMINAT BOELH TERUS 
CALL @ SMS CIK JUE -019-2880276
ATAU 
EMAIL JE TERUS GAMBAR ANDA DI 


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Aku Ibu Muda said... [Reply]

eeee...bestnya kak na..nati k'an nop deh.... kumpul2 gambar dulu :)

MamaYatie said... [Reply]

Jue...akak suka! but not this month la..yg pasti, Insyaallah..someday i'll get fr u!

ch@ said... [Reply]

huye-huye-huye. kita suka-kita suka. tunggu eh, kita nak hantar gambar nnt. best-best.

nota: akak tak ambil print gmbr biasa ke? yg ltk dlm album tuuu. kalau ambil kita nak hntr byk niii, ahahahha.

amiey lee said... [Reply]

wahhh bestttt...... insyaAllah kta promote kt kawan2 ek..

ari tu baru redeem photo magnet dr milk a deal..tgu next cuti2 and gmbar lagi ye

Qaseh Suhaida said... [Reply]

menarik ini...boleh penuhkan pintu peti ais dgn gambar2 yg menarik

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Yey!! Tahniah cik jue..
Insya'allah!!
Nnt akan ku order jgk utk koleksi kami..
;D

eB ezrin said... [Reply]

haku nk diakaun boley? hik3. nakal kan? :)

~ yus ~ said... [Reply]

dah berbisnes photo magnet ya jue? tahniah!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

bagus ada business sendiri ne.. gud luck ye... saya cadangkan nak bagi ramai tahu buatla contest yg hadiahnye photo magnet

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa