Friday, January 20, 2012

Nak Buat ConTest Nie...

Salam JumaaT seMUa...
Harap KoranG HaPPy Ye...
mahUnye tak HappY cuti 4 Hari...
gila apa kalau tak happy...
walaupun aku tak kemana2..tapi Cik Jue happy sebab cuti lama..hahahahaha..
Cik Jue nak cakap nie....
Cik Jue nak Buat ContEst Nie...
KorOng Nak Join Tak???
cik Jue baut Sempena Nak Promot BloG baru N Fb Baru cik Jue...
sempena.............

hadiah ..harusle photo magnet...
syarat dia kemudian ye...
nanti kalau korang suka dan nak join...
korang boleh komen kat sini ye...
harap2 korang suka.....

ok cik jue pi dulu...
nak buat kerja sikit..sebelum cuti nie...
bye..bye..bye..

jom cuci mata kat sini


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

18 comments:

ch@ said... [Reply]

buat kak buat. suka je nak support walau tak menang.

aanie said... [Reply]

hadiah best....nak join..nak join....

sakila's craft said... [Reply]

nak join kali nih....dah lama tak join contest...

Lelord said... [Reply]

nak hadiahhhhhhhhhhhh hehhehee

wahida said... [Reply]

kalau syarat susah, aku malas join...ekekekek...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@ch@
10Q sebab support

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@aaniejom..........join

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@wahidasenang je syarat dia..jomlah join

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Lelordboleh..kena join..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@sakila's craftjomlah kila...

Sh@ S@peri said... [Reply]

nak nak nak

anie said... [Reply]

aku bagi syarat boleh...jangan contest syarat lerek2 ye...hahaha...

mamaacha said... [Reply]

nakkkkkkk

eB ezrin said... [Reply]

suker3. x mng p[n nak hadiah jugak ;p

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

boleh jugak nak join ni. dia punya rupa magnet kat belakang tu mcm mana yer?

Salina@IbuAqil said... [Reply]

nak join nak join.. ;D

Mummy Princess said... [Reply]

Nak join gak......mari kita ramai2 join

KimiChee said... [Reply]

Saya support!!!!!! :D

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa