Tuesday, January 31, 2012

LeyPak KiNG at oLD ToWn White CaFE..

SaLam Dan SeLamaT Pagi seMUa...
ari Ni SeLaSa....Esok RAbu...
Apa Yang SpeciAl SaNGat EsOk????
sebab...............
EsOK....CutIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...seronok sangat2...hehehehehe...
esok xtvt nak cari stok jam yang orang order...
nak tengok jam dinding cun????
klip sini ye "wooden clock"!!! boleh order dulu....


ok berbalik pada tajuk...
kami leypak king kat Old Town at Alamanda putrajaya...
kami???biasalah...aku,bal dan Anie
menghabiskan masa rehat yang panjang...
borak2 dan gosip2 pasal laki masing2..hahahaha...
bercerita kisah rumahtangga dan anak2 lagi bagus dari kami duk cerita pasal orang lain...

jom layan gambar kami ye....

old town..first time aku jejak sini kat alamada..

kami bertiga...

bal duk pilih ..nak makan ape ye?
tengok anie makan tak pandang kiri kanan..
anie with mee jawa...
bal with mee kari..

bihun TomYam aku ..pedas ya rabbi..tapi sedap...
Bil Kami....

tamatlah sudah kisah leypak king kami...
terbaik wooo...
lain kali kita lepak lagi ye kawan2...




"sebenarnya nak cerita kisah mandi sungai dulu..tapi lupa nak transfer gambar...postpont dululah ..."


BYE..BYe...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

anie said... [Reply]

hahahaha...memang mnyelerakan cara aku makan tuekan..tapi xdela sedap mana ponn..ya betui ko punya tom yam pedas ya ampunnnn...bal nak pilih menu pun control ayu ker....wakakakakak...

ZSqueenbee said... [Reply]

kalo kt old town sye suke mee kari..dh lme xlayan mee kari kt cni..aritu g pon mkn roti bakar jeee..hihihi

eB ezrin said... [Reply]

murah yer? i lioke ;)

mamalieyna said... [Reply]

sedapnye...lama tak makan2 kt luar dgn kwn2 cenggini..coti berpantang..huu~

Anonymous said... [Reply]

dr azali memang cam gini...ayu & sopan....hehehehe

aanie said... [Reply]

kat sini penah mkn roti bakar je...

LYAfrina said... [Reply]

nmpak sedap je meehoon tom yam tu..byk gak nmpak tu.. hrga pon ok la kan..berbaloi dgn hasilnya..

anie said... [Reply]

aku nak muntah hijau plz jue sediakan baldi...hahahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

x pernah masuk oldtown.

aku dah email hari tu kat ko psl iklan tu. cuba tengok dekat spam mail.

::NureeN:: said... [Reply]

dah lama x singgah.. klau singgah kami sllau order nasi rendang ayam tue sedap :)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Uishhhhhh!!!
Lapor ina nengok bhun tom yam cik jue tu.. ;)

Mrs.Imran said... [Reply]

semangat nga korang ekk..masing2 pipi dah naik nih...

ch@ said... [Reply]

arrrggghhhh dah la lapar, tgk lak mknn sesedap mcm ni... adoiii. lama juga tak makan kat oldtown ni. suka n.lmk dia. eh, ada ke?

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa