Friday, January 27, 2012

Jam DindiNg @ WOODEN CLOCK

SALAM SEMUA....
OKLAH KITA NAK KONGSI PRODUK BARU KITA...
mula2 jom cuci mata pastu berkenaan bolehlah rembat ye...













HArGa  RM 80 tidak termasuk pos...
(anggaran pos rm 25)
size 42 cm x 42 cm..(size kotak)

BERMINAT BOLEH PM @ EMAIL SAYA DI
loveannajueanna@gmail.com

100 % kayu...
HArGa  RM 170 tidak termasuk pos...
(anggaran pos rm 25++)
size 50 cm x 50 cm ..(size kotak)

BERMINAT BOLEH PM @ EMAIL SAYA DI
loveannajueanna@gmail.com

100 % kayu...




HArGa  RM 70 tidak termasuk pos...
(anggaran pos rm 20++)
size 38cm X 38 cm..(size kotak)

BERMINAT BOLEH PM @ EMAIL SAYA DI
loveannajueanna@gmail.com



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

aanie said... [Reply]

cantik2nya jam tu cikjue....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@aaniebolehlah beli untuk rumah baru ...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply]

wah cantik la cik jue, nanti nak kenen2 papa nak bli warna putih...bz sangat la ni sampai blog pun tak berupdate

mamaacha said... [Reply]

cantik....cantikkk...sangat2222....tengah pikir mana dinding yg kosong lagi ni

Mummy Princess said... [Reply]

berkenan ler....nanti kita order yer

eB ezrin said... [Reply]

eh cantek2nyer tapi nk bli kena tunggu deko baru dulu nk matchkan. :)

Mrs.Imran said... [Reply]

tahniah jue...maju kehadapan kini...good luck dear...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

wah cantik ler, design dia moden, kat umah skrg tahan jerk pakai jam ikea RM5 tu..

berkenan pulak tgk tp kena tanya ngan en somi dulu boleh x beli jam design mcm ni, takut kita minat dia pulak x minat.

ch@ said... [Reply]

oh kak, jam dinding ini sungguh memikat kalbu. kalau rumah sendiri ni mmg ku beli. sbb akan cantik terhias. now, tgk je la dulu.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa