Thursday, May 26, 2011

Jom Ubah Lirik LAgu.....

Selamat Pagi semua....
jawapan bagi n3 semalam dah terjawab
rupanya kalau pakai komputer opis memang tak boleh nak komen...mybe ada problem kot...
tapi kalau pakai rumah punya boleh je....
ari ni pun sama tak boleh komen jugak...jap2 lagi nak kena godek dia punya settings network

ari ni nak belajar ubah lagu versi farisyah....
farisyah memang suka ubah lagi ikut suka dia...bab kata orang sesedap rasa...

lagu pertama:
versi asal....

satu2 saya sayang allah
dua2 saya sayang rasullah
tiga2 saya sayang ibu ayah
satu dua tiga sayang semuanya.....

versi farisyah pulak;
satu2 saya sayang allah
dua2 saya sayang rasullah
tiga2 saya sayang mak uteh (akan di ubah ikut dia suka...mengikut pada sapa dia nyanyi.....)
satu dua tiga sayang semuanya.....


lagu kedua....
versi asal
ibu....ibu...engkaulah ratu hatiku....
bila...ku berduka...engkau hiburkan selalu...
ibu....ibu...engkaulah ratu hatiku....


versi farisyah....
(menyubah pada siapa dia nyanyi...biasanya untuk ayah dialah....)
ayah....ayah...engkaulah ratu hatiku....
bila...ku berduka...engkau hiburkan selalu...
ayah....ayah...engkaulah ratu hatiku....

lagu ketiga
versi asal....


air pasang pagi surut pukul lima
nona bangun pagi siram poko bunga...
pokok bunga melur...
tanam tepi kolam...
itik bertelur ayam menetas...
cik baba jatuh dalam parit...
cik amainah ketawa jerit2..
naik kereta api singgah kuala lumpur...
tengok isteri comel...
di letak dibelakang dapur....

versi farisyah pulak....

air pasang pagi surut pukul lima
nona bangun pagi siram poko bunga...
pokok bunga melur...
tanam tepi kolam...
itik bertelur ayam menetas...
cik ayah jatuh dalam parit...
cik ibu ketawa jerit2..
naik kereta api singgah kuala lumpur...
tengok FARISYAH comel...
di letak dibelakang dapur....



OKLAH PADA SAPA NAK BELAJAR MENGUBAH LAGU VERSI FARISYAH JOMLAH ....
PERKHIDMATAN ADALAH PERCUMA...






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, May 25, 2011

Baca Boleh Komen Tak Boleh....

Tension Betul....Ari ni semua blog Yang Biasa telah cik jue jelajah ....
tapi....satu pun tak boleh nak komen.....
error...dari tadi .......
"pleasa try again...."

kena tak boleh......
.........................


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Fun Fair.....

Selamat Pagi......
ni nak cerita kisah beberapa minggu lepas....belek2 gambar rupanya ade yang tertinggal nak di abadaikan kat sini...
kat putrajaya ni ade fun fair....tupun kebetulan malam minggu pusing2 nampak ade fun fair ...jadi tersinggahlah....
first time ni bawak farisyah masuk fun fair...tapi tak best sangat mainan tak banyak yang farisyah boleh main sorang...
jadi farisyah main kereta je....
lagipun token kat sini mahal .....1 token = RM 2.50....(cik jue dengar org cakap mahal sebab tempat lain org cakap RM 1 ke RM 2.00)
fun fair masih berjalan lagi sapa nak datang bolehlah...
dekat nak presint 4 jalan ke pICC...

gambar blur....tengah laju bawak kereta...


happy tue....(gambar tetap blur..menyampah betul)

baru cantik sikit.....


"hubby cakap baik bwk pi genting berbaloi....biar farisyah dapat main puas2....tu maknanya lepas ni mesti dia ajak pi genting......"



(walaupun gambar tak cantik nak jugak tempet kat sini wink**

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, May 24, 2011

GedIk SaNtai.......

Kisah PeTang sabtu melepak tempat biasa di putrajaya ...dataran putrajaya....walaupun tengah renovation tapi orang ramai gak.........kalau dah siap semuanya mesti lagi ramai kan....
kali ni malas nak cerita panjang.....jom layan ibu dengan anak posing dan bergedik santai.....


mcm biasa anak dara dengan basikalnya

ok lagi...baru edisi pemanasan badan...

ibu dah mula bergedik....

posing serupa...



oklah sampai sini jelah....sebab dah nak maghrid...nak balik jadi tak banyak nak bergedik banyak lagi






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Hadiah Bezday.....

Bezday lambat lagi tapi hadiah dah dapat.....
macammana tue......
bezday cik jue bulan 6.....tapi cik jue dah dapat hadiah....
alkisahnya.....
cik jue nak beli purse...sebab purse yang ada tue dah koyok tepi dia....
sebab ari ni baru gaji ...jadi cik jue usahlah purse yang cukup2 bajet....
mula2 terpandang purse yang rega dia RM 2XX.....alamak bajet tak cukup....
masa tu cik hubby kata berkenan ambillah ....
macam mana nak beli duit tak cukup nie.....
(cik hubby tak cakap pulak yang dia nak bayarkan ...dia buat muka selamba je....mulut pulak berat nak tanya...abg nak bayar ke......)
oklah belilah yang cukup bajet dan memenuhi kehendak hati.....tersenyum panjang dapat purse tue....
tapikan...masa kat kaunter cik hubby bayarkan.....pastu dengan selamba dia cakap....

"oklah purse ni hadiah bezday ibu tau.....pasni tak boleh request hadiah dah..cuma boleh pilih nak makan kat mana je...."




aduh kecewa betullah ...kalau tahu ambil yang mula2 tadi.....tapi takpelah abang......
TERIMA KASIH BANYAK2....LOVE U SO MUCH......


inilah purse pandangan depan

mcm biasa wajid ade zip....




##korang pernah tak dapat hadiah bezday awal pada tarikh........###

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BE datang lagi tapi.....

terima kasih nuffnang.....kasi BE selepas dah cashkan nuffnang sebulan yang lepas....
sekarang ada dua iklan yang berlegar......memang cunlah.....


terima kasih daun keladi....
kalau ada naklah lagi.....



tapikan
cuma nak bertanyalah....
cik jue dah sebulan cashkan duit nuffnang
tapi sampai sekarang tak dapat lagi....
memang lambat ke....???
sebabkan sebenarnya cik jue tak tahu mcm mana nuffnang cik jue dicashkan...
alih2 cik jue tengok ...pending paid...
tu yang tak pasti...sebab cik jue rasa tak pulak tekan cashkan....
alih2 dah pending paid....




ade sapa2 boleh jawab ke??????
tolongh ye....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, May 23, 2011

AYam Penyet.....

RasaNya Dah Ramai Yang Dah merasa Masakan Jawa Timur Dan Minang.....
Cik Jue baru Nak Rasa......
Maka Perjalanan Diteruskan..Ari ahad Lepas bergerak ke I0I mall Puchong..saja cuci2 mata...dan memenuhi hajat ingin menjamu selera di RESTORAN AYAM PENYET......
boleh tahan jugak rasanya..pedas terangkat.....kami pergi berempat..masing2 ambil menu lain sebab nak rasa first time makan kalau boleh semua nak rasakan.....
gambar tak ambil ....camera habis bateri hp pun sama....
aduh tak lengkap rasanya jadi blooger tak ambil gambar....
layan gambar ayam penyet....dalam google jelah...


ini yang cik jue makan.....


cik hubby makan....

adik cik jue punya....



alamak rasa lapar pulak...cepatlah pukul 1:00 tengahari....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Sunday, May 22, 2011

Salam Takziah...

salam Pagi isnin Buat semua....
walaupun sudah terlambat sedikit ...tapi cik jue nak ucapkan salam takziah buat semua penghuni rumah anak yatim dan anak2 alhidayah....hulu langat yang terlibat dalam tanah runtuh hari sabtu lepas....
sedang cik jue seronok tergolek nak pejamkan mata ...rupanya tanpa kita sedar ada orang yang di timba bencana.....kesian anak2 kecil itu......
entahlah cik jue rasa amat sedih sekali kejadian yang menimpa anak2 kecil itu......

sekarang ni macam2 yang terjadi......apa2 pun sama2lah kita sedekahkan al-fatihah buat semua yang terlibat......


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, May 19, 2011

urut kaki....

Salam Pagi Khamis....cepatnya minggu nie..dah hari khamis..kerja banyak lagi tak siap...tapi masih sempat nak coret sedikit kenangan malam tadi....
semalam pergi cari hadiah untuk teacher farisyah....lalu tepi uptown bangi...tengok kedai dah banyak buka....apa lagi singgahlah .......
ari tu tengok "zizan show"...zizan urut kaki nampak macam best...jadi semalam apa lagi mencubalah...RM 20 untuk dua2 belah kaki...katanya setengah jam ...sebab org tak ramai dia kasi extra lebih dari setengah jam.....
mula2 tu rasa geli...pastu sakit...pastu sedap...macam siakap tiga rasa.....
kena urat yang sakit ...rasa mcm nak terajang je akak tukang urut...tambah2 urat bahagian mata,kepala dan perut.....memang marvelous sedap.....
bangun pagi tadi memang best....kaki rasa tak sakit...


korang pernah try tak????kalau tak pernah jomlah try.....memang best



(ade ambil gambar tapi cabel telefon tertinggallah pulak..jadi layan cerita ajelah....)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, May 18, 2011

ToloNg cik Jue Dalam di Lema....

Baru Balik HosPital....penatttttttttttttt
seperti yang dijanjikan.......cik jue dalam dilema...
ToloNg..sungguh susah untuk buat keputusan.....
bab kata orang di telan mati mak di luah mati bapak.....
ini farisyah punya cerita.....
ari jumaat ni ade lawatan ke PetRoSains...KLCC...
inilah yang buat cikjue dalam dilema...
Tak Tahu Nak Bagi ke tAk...
kalau tak kasi kesian farisyah pulak...
hari2 duk cerita nak pi jalan2 dengan kawan n cikgu...
naik bas.....semalam dah beli kasut baru sebab nak bawak pakai masa lawatan...
pikir 2 balik biar lah dia pergi ...biar dia berdikari....
sampai bila cik jue tak nak lepas dia dengan kawan2...
tapi pikir lagi sekali...
boleh ke..farisyah tak pernah jalan2 tanpa cik jue n hubby....
aduh pening betul..susah hati nie....
kalau ikut perancangan setiap orang guru pengiring ade 5 pelajar bawahnya.....
taklah ramai sempatlah cikgu jagakan.....

lagi satu cik jue risau ...
farisyah kalau dengan cik jue n hubby susah jugak nak kawal kalau jalan2
suka masuk kena belek barang lama2 ...takut jugak cikgu dia tak perasan bila dia duk belek barang....

aduh memang susah hati...tapi cik hubby cakap tadi kita bagi jelah dia pergi sebab dia mcm nak pi sangat.....


kalau korang jadi cik jue korang kasi tak????
please.....................berilah cik jue keyakinan nak lepaskan farisyah pi lawatan nie...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Jom Naik Kuda...

alamak cerita lama baru nak cerita kat sini...
perjalanan dari RENGIT ke PUtrajaya..kami singgah Melaka...
ingat nak pi bandar hilir tapi tayar kereta bergolek ke PAntai Kelebang....
menikmati hidangan di tepi pantai.....
dengan pemandangan yang cantik...ramai orang berniaga layang2 di sepanjang jalan...
orang pun dah ramai yelahlah masa tu dah pukul 4 petang....
duduk kami lepak2 farisyah menjerit nak naik kuda....
kuda padi seekor warna putih seekor lagi warna hitam.....
tanya kat pemilik kuda..budak lagi.....seorang kanak2 rm 5...
oklah....farisyah dengan suka hatinya...cepat2 nak naik kuda ...
bila duduk atas kuda tu oklagi.....steady lagilah...tapi bila kuda tu mula nak bergerak.....
dia menjerit suruh angkat dia turun...takut.....
tulah tadi tergedik2 nak naik..dah naik menjerit pulak nak turun....
terpaksalah si ibu ni memegang anak daranya..sepanjang kuda tu berjalan....


terkejut bila kuda mula bergerak....


ibu cepatlah cha takut nie....

terus peluk bila ibu menghampiri....

muka serius tapi tangan mentain...


bila anak dan ibu posing...


anak2 korang takut tak naik kuda......??????
cik jue dalam dilema N3 pasni ni...kalau korang apa kasi tak??????


(ini auto publish-pagi ni cik jue pi hospital appoiment farisyah...balik hosp nanti cik jue cerita apa kena cik jue dalam dilema......)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, May 17, 2011

Cuti2 Hari WesaK....

ari ni public holidaykan...
korang ade planing nak pi mana2 ke.....
cik jue ade program....
nak pi ambil stok kain "SUTERA DIGITAL TERENGGANU"
original kain terengganu tau....
kalau korang nak tengok dan ade niat di hati nak beli bolehlah kasi tahu cik jue ye...
nanti cik jue akan tunjuk kat blog niaga cik jue..nati jangan lupa pi sana tengok stok baru ok...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, May 16, 2011

KenanGan Bergelar seoRang Guru...

Hari ni hari GuruKan.....selamat Hari Guru buat Guru2 semalaysia..buat kawan2 blogger yang menjadi guru serta semua guru2 yang telah mengajar cik jue ...di Sk Pengkalan Nyerih besut (Darjah 1-Darjah 2) pindah duduk paka tukar sekolah SK Ketengah Jaya 2 ( Darjah 3-Darjah 6), Sek Men ketengah Jaya (ting 1- ting 5) Dan Sek Men Badrul Alam Shah (ting 6 ) terima kasih jasa kalian cik jue takkan lupa sampai bila2....

Cik jue adalah pengalaman jadi cikgu masa lepas stpm.....masa tu tahun 2003...sekolah rendah yang cik jue belajar dulu..tahun tu cikgu ramai tak cukup..jadi awal tahun tu dapat tawaran jadi cikgu sementara kat sekolah tu....oklah best jugaklah..tapi payah pun ade...nak jadi cerita cik jue kena mengajar budak tahun dua..kelas paling last sekali...budak2 dia memang menguji kesabaran ..ade yang suka belajar dan ade yang suka main....tapi kita akan puas apabila dari budak yang tak tahu ABC sampai kena ABC kita ajar...rasa betul2 puas ..tak sia-sia terpekit terlolong menjerit...
cik jue mengajar sampai bulan 7 sebab bulan 8 cik jue dah dapat tawaran kerja sekarang nie....

Pengalaman memang banyak tapi yang tak boleh lupa...ade seorang budak perempuan..degil hanya tauhan je yang tahu semua cikgu yang mengajar kat situ mengakui kedegilan budak tue...
suka memanjat dan budak2 laki pun kat ade yang menangis dibulinya.....satu hari tu dia buat perangai.....cik jue marahlah dia....
"mirah duduk diam sikit boleh tak"..dia buat tak layan je....pastu cik jue tanya lagi
"mirah awak ni nak jadi apa.."tak habis cik jue tanya dia dah jawab.....


agak2 korang ape jawapan budak tue......................?????????????





























"NAK JADI BERUK CIKGU"

ambik kau satu kelas gelak kat dia...tapi dia buat muka tak bersalah langsung....
tulah kisahnya...sampai hari ni cik jue ingat jawapan dia....dan ketawa bila teringat

cik jue pernah rasa sambutan hari guru..memang best betullah sebab banyak hadiah yang budak2 kasi...antara hadiah yang budak kasi sabun,tisu kotak,macam2lah paling banyak PEN MERAH....

itulah kenangan menjadi guru selama 7 bulan.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

KONGSI punye cerita...

cerita minggu lepas tapi baru nak cerita ..blogspot buat peragai kucar-kacir duniaku....
inilah ceritanya....setiap kali exaM cik jue n cik hubby akan pi tengok wayang berdua...sebab farisyah kat sekolah....dengan hati2 yang berkobar2 memang dah planing nak tengok cerita KONGSI semalam..maklumlah baru tayangkan....
malas nak booking sebab ari kerjakan mesti tak ramai org tengok....
balik umah dulu dalam pukul 1:30 lepas cik hubby solat zohor kami pun bertolaklah ke ALAMANDA..dekat sikitkan...sampai kat sana terkejut jugak Q dah panjang...
tapi tawakal jelah beratur..manalah tahu ade rezeki....
dalam duk beratur dah tengok kat skrin..semua hampir sold out....tapi try jugak....rupanya ade kosong tapi kena duduk asing2..tak jadi tengok..semua mcm gitu dari pukul 2:00 sampailah midnight... semuanya penuh....
pastu cik hubby ajak pi kat mines pulak..oklah kami teruskan perjalanan ke mines demi nak tengok kongsi sanggup aje..sampai sana dah nak pukul 3,cerita ade pukul 3:15 tapi sayang penuh jugak...dalam pukul 5:30 adelah tak penuh lagi tapi macam mana nak tyengok pukul 5:00 farisyah dah balik jadi batallah niat nak tengok cerita KONGSI.....
alamak terbatallah sudah niat nak tengok cerita KONGSI...
agak2 pasni boleh tengok tak lagi...tak pelah ade rezeki bolehlah tengok...
pasni misi nak tengok NUR KASIH lak....




pengajaran nie...lain kali booking dulu....bukan main terjah je...cerita baru tayang memang HOT.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

TQ Farisyah Dan ayah...

TeriMa Kasih Buat cik Hubby TersaYang..walaupuN Tak seromantik orang Lain Tapi sekurang2nya aYaH mengHargai Ibu seBagai seoRang Ibu Buat anak Ayah......ade special telah diberi walaupun hanya tukar yang lama kepada yang baru tapi cik hubby tetap kena tambah duit....lagi comel...design yang sama cuma lagi berat n lagi mantap....
suka sangat terima kasih ye ayah..tapi bezday ni ibu nak hadiah lain tau..

ucapan hari ibu yang keluar dari bibir ayah adelah yang paling bermakna buat IBU...
dan yang paling rasa terharu si kecik telah membuat kad yang comel disekolah...dan kad diberi dengan ucapan
"selamat hari ibu......sayang ibu"

"gambar kad lupa nak ambil pulak....warna pink.dan ade gambar love kat tengah2 sweet sangat..."

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Sunday, May 15, 2011

bila blogspot buat perangai...

Dah lama cik jue tak jengah sini..minggu lepas cik jue exam 3 hari memang tak layan langsung blog n facebook....pastu ari jumaat dah free..tengok2 blogspot pulak tak boleh buka..haru betul....jalan2 kat blog korang semua tapi tak boleh tinggal komen......
cik jue punye trafic jatuh merudum sejak 2 minggu lepas.....sejak farisyah masuk wad ari tu pastu cik jue demam teruk pastu kerja banyak gila kat opis tambah pulak exam 3 hari..pastu blogspot tak boleh buka pulak tue...memang jatuh sejatuh2nya....
n3 pun tak banyak dah masuk pertengahan bulan 5 n3 cik jue tak samapi sepuluh pun lagi.....bulan nie teruk betul.....pasni bila dah ok semua cik jue akan gerak aktif balik kot...jalan2 blog korang mcm biasa..pastu nak kena follow balik korang sebab tukar yahoo ke gmail...
aduh banyakla gi kerja2 nak kena buat nie....takpelah cik jue pi slow2....jumpa korang balik mcm bias pasnie.....
salam hujung minggu.....buat korang..jom2 jalan2 jumpa cik jue kat mana2 tegur tau....miss u all so much....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, May 9, 2011

HappY mother Day...


D
etik masa terus berlalu tanpa menanti sesiapa dan semakin hari umur kita pun akan meningkat bersama pengedaran masa. Kita semua dilahirkan di dunia ini melalui seorang yang bernama ibu. Begitu besar peranan dan jasa insan yang bernama ibu ini. Oleh itu renungkanlah sejenak apakah yang telah kita lakukan untuk membalas segala budi ibu ini. Sekurang-kurangnya peluk dan ciumlah ibu masing-masing yang dapat berjumpa atau sekurang-kurangnya telefon ibu bagi mereka yang duduk berjauhan.


buat ibu tersayang PUAN ZAINAB BINTI MAT DIN....terima kasih atas segala-galanya......melahirkanku,membesarkanku,mendidikkanku serta menyayangiku .....terima kasih tidak terhingga mengorbananmu tiada bandingannya......buat semua insan yang bergelar ibu,mum,mumy,mama,umi,bonda,mak atau apae aje panggilan ..........

SELAMAT HARI IBU....
KAU INSAN YANG PALING MULIA DIDUNIA INI...
TIADA YANG PALING INDAH .....
KECUALI DAPAT MELAHIRKAN,MENDIDIK SERTA DAPAT MEMBESARKAN
ANAK MENJADI ANAK YANG PALING BERGUNA DI DUNIA DAN AKHIR.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, May 4, 2011

Jalan Kat Ayer HiTam

Alhamdulilah hari ini sedikit bertenaga dari semalam..walaupun masih pening dan demam.....
tapi cik jue mintak maaf tak sempat nak jalan2 kat rumah korang nanti dah ok cik jue jalan2 ....
oklah nak kongsi sedikit cerita pergi AYER ITAM Johor....
walaupun time ni cik jue masih demam kesian pulak kat cik hubby nak bawak tok dia pi jalan2....ok cik jue kekeringan idea jadi jom layan gambar jelah ye.....


mula2 sampai....

bergaya dengan topi baru...panas katanya....

rembetan dari farisyah "DORA"

patung paling banyak dijual..mcm2 bentuk n saiz...

buah-buahan pun ade gak...


kalau nak kawin memang sesui datang sini banyak bekas telur yang cantik2 dan murah bunga telur pun boleh tahan.......


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, May 3, 2011

NoT FelliNg WeLL

as-salam semua.....Best Ke cuti 3 hari......Mesti Bestkan...cik jue habiskan masa balik johor umah mak sedara hubby di ReNgit..sempat jalan2 pi ayer itam....nak cerita tapi tak larat .....
sejak dari farisyah dari keluar wad petang jumaat cik jue dah rasa tak sedap badan.....sampai umah kepala mula tingtong...malamnye terus demam.......petang sabtu balik RENGIT....dalam kereta cik jue duduk belakang berselimut......farisyah dah ok.....tapi sampai hari ni cik jue masih lagi tak sihat..demam dah tak..tapi badan sakit2....

cik jue nak tanya sikit pendapat korang..jadi harap2 adelah yang sudi tolong cik jue....

korang tahu tak...cik jue dah 3 bulan tak datang period last cik jue datang awal bulan 2...tapi dah chek air kencing 2 kali semuanya negatif...sekarang cik jue tak tahu nak buat mcm mana????bulan 3 hari tu pi hospital doktor masuk kamera ikut tuttttttttttttttt....masa tu pun sama negatif..period cik jue memang selalu mcm nie....kadang bulan ni ada tapi bulan depan tak de..pastu ade pulak....tapi kali ni cik jue sikit confuse sebab 3 bulan berturut2 nie.....pastu bila chek air kencing pulak negatif....apa pandangan korang.......
dan sekarang cik jue masih lagi rasa ting tong....tekak rasa nak muntah ke sebab cik jue ni demam sebab cik jue biasa kalau demam memang lama....sebab allergic PANADOL....

please ye kawan2 mintak pendapat korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa