Thursday, December 15, 2011

K.I.S.A.H pOSING LAGI




LambaT bersiaran hari ini...
saat akhir sebelum 23/12/2011
lepas ni dah merdeka ...orang dah nak closing nie...
hahahaha lepas ni boleh BW sampai lebam...
suka  sangat2....


oklah bercerita kisah anak daraku takkan habis..
kisah yang suka bergambar dan posing lagi...
biasalah musin2 nak krismas nie..
banyak deko kat MALL cantik2 kan...
biasalah anak daraku tak akan lepaskan peluang...
suka sangat dia...
jadi jom kita tengok gambar dia kat 'i-setan'..KLCC..




comel tak???


ini pulak gambar dengan kuda kat Golden Horses Hotel.




sekeping je sempat ....
lain kali kalau kita pergi kita ambil gambar dengan kuda yang warna emas tue ...





"bETUL KE tAK bOLEH AMBIL gAMBAR DENGAN ORANG PAKAI BAJU SANTA aTAU PATUNG2 SANTA - KALAU TAHU TOLONG JAWAP YE KAWAN2"










10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

aanie said... [Reply]

kita pun xtau lak boleh ke tak cik jue...

eB ezrin said... [Reply]

comelnyer gambar 1st tuh. i lioke :)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Pandai anak dara cik jue posing.. ;)

Sidratul Muntaha said... [Reply]

org baju santa takper kot?
tpi ptung santa tu tak boleh
sama jugak dgn amik gambo dgn patung2 dewa kat kuil2 tu ker
entahlah
rumah aku katb kg dekat jer dgn fairypark cik jue
dulu2 selalu jer amik gambo dgn patung2 monyet n so on
bapak aku ckp klu boleh dgn patung jgnlah..

cikpuanhady said... [Reply]

sama cam zahra, suka posing ngan hiasan kat mall..

taktau jugak..

@SM : oo..takleh amik gambar ngan patung ek..alahai, pernah amik gambar ngan patung ni..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa