Tuesday, December 13, 2011

AnaK perempUan Mok Chik Sah N Pok Umar....

Salam sayang Semua.....
aLhamdulilah dah masuk hari selasa-13/12/2011..
cantik nombornyakan....
rasa baru semalam tahun baru ...sekarang dah akhir tahun..
banyak kenangan manis dan pahit sepanjang bulan nie...
moga tahun depan lebih banyak sinar......

oklah berbalik pada tajuk ye semua...
siapa Mok Chik saH n Pok Umar???
inilah my mum n my dad..
nama dalam ic lain nama panggillan pulak lain...
biasalah orang dulu2...

cik jue ni ada 7 orang adik-beradik
3 lelaki dan 4 perempuan...
jadi kat sini nak tempek gambar kami 4 beradik gegirl..jarang kami dapat bergambar bersama...
biasalah masing2 duduk jauh cuti pun tak sama..
kalau cik jue balik kg..angah pulak tak balik..time raya pun sama...jarang kami ni nak penuh satu rumah...hahahaha...
panjang pulak huraiannya....hahaha..jangan marah ok...


kami berempat-
my cik jue perkenalkan kat korang -
1) Si tudung kuning-kakak cik jue
cik jue panggil dia kak ngah nama dia "JUHANI"
-kerja kat johor-akan berkawin pada bulan 3 nie...

2)inilah cik jue aka ibu farisyah @ JULIANA...
yang paling berisi...kalau orang tanya kenapa yang ni lain...sebab 3 orang ni cekeding je..
mak cik jue akan jawab "ni special sikit..-banyak kelebihan dia tersendiri"...
hahahah sayang mok amat2 memahami...

3)adik cik jue yang baru kawin...yang pakai baju pengantin tue...
nama dia "JUHAIDAH" aka mak Lang...
pun sama kerja kat johor...

4)yang pakai baju sam dengan cik jue tue...
adik jugak..masih belajar di UTHM..johor
nama dia JUNAIDA ...aka MaK Uteh...


ok dah habis membebel jom layan gambar lagi...

 mereka bertiga....sayang kamu semua ...

lagi kami berempat...
mak uteh tue memang suka bergambar...

cik jue n angah...
kadang2 aku rasa aku kakak dia...
sebab dia paling kecik dalam keluarga ku...
apa2 pun...Angah ..aku sayang kamu.....




inilah kisah anak perempuan mok chik sah n pok Umar..
walaupun kami jarang dapat berkumpul sama2 tapi kami rapat sangat...
sms n call selalu jadi perhubungan antara kami....


LOVE u Always....




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

16 comments:

@e_da said... [Reply]

bestnya kumpul adik beradik perempuan.. kakak mmg kecik ek.. tp mak long sy pun camtu yg sulung tapi paling kecik dlm adik beradik dia

cik dah faridah said... [Reply]

kak ngah tu yg 1st ker...

LYAfrina said... [Reply]

HEHE.. best ada adik beradik pompuan rmai.. muka ada iras je

wahida said... [Reply]

ye la angah tu kecik je...comel...jeles tgk...

eB ezrin said... [Reply]

pink. sweet sgt :)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Sama je manis senyuman nya.. Hik3!!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@@e_damemang best...tambah2 kalau dapat kumpul ramai

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@cik dah faridahtak lah kita ada abang sorang

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@LYAfrinahaha best masa kecik2 dulu lagi best

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@wahidamemang jeles....hahahaha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@eB ezrinsuka pink jugak...sweet

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Salina@IbuAqilhahahaha...adik beradik katakan..

MamaYatie said... [Reply]

best kan adik beradik fomfuan ramai..leh kongsi2 cite..mesti rapat kan..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@MamaYatieye kak yati ..kami memang rapat..best banyak yang kami dapat kongsi bersama

anie said... [Reply]

hok yang lain dari tiga badek tue memang la comel..kalau xdelar cik pojie berkenan kan...:)

cikpuanhady said... [Reply]

berapa thn beza ni cik jue?

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa