Tuesday, November 1, 2011

Z00 Part 2 - Versi FarIsyah Posing

ok teman2 sekalian semua..
kita sambung part 2 ye..
kali ni nak kongsi gambar anak dara ku posing..
kalau mood baik okje posing....
oklah jomlah layan .....
(tetiba rasa nak pakai DSLR -abang sayang boleh tak belikan)

mula gambar dengan ibu ye...

 dengan binatang apa tah...

 ok ambil dengan nuri bank rakyat

 isi minyak jap ye....

 ibu ..farisyah penat...

 mood kembali

 tengok senyumanku

 rumah ular ok

 dengan patung gajah...mula2 takut ok..

 dah mcm jane dalam filem tarzan  pulak

eee...busyuk nya...



ok nilah edesi farisyah posing ok...
kadang2 mood ok kadang2 mood kelaut...
hahahaha.....
nak tengok gambar binatang yang kami ambil...
kena pi kat FB lah ye....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Hik3!! Comel anak dara cik jue cenyum.. ;) Amboi dia naik elephant ngan hypopotamus erk.. :D

eB ezrin said... [Reply]

wallawei, cam real jerk posing ats gajah tuh.. auntie suker :)

Deq's Qienz said... [Reply]

salam singgah..nice to met u:))

aanie said... [Reply]

xpe la xde dslr pun cikjue..janji ada kenangan...hehe...ckp kat org, padahal aanie pun nak jugak..haha...

LYAfrina said... [Reply]

budak2 mmg..kalo mood elok tu.. ambik pluang tu nk snap pic puas2..klo mood x dtg..hadoii..x paksa camner pon x jln kan..

cik jue...xpe x guna dslr pon..just edit je pic tu..cnfirm dpt pic secntik dslr..wlaupon x perfect sgt..

lya dulu2 mna ada gna dslr pon.. tp kna rjin edit kaler..biar cntik..

Ati Masrif said... [Reply]

ni kat zoo negara ke ..jue

mahai tak tiket?


p/s: pasai hearing test syahmi
baru ni ...ok takde apa2
tapi doc suruh gi speech terapi lak
aduhai...jenuh betui!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

kak ati;tiket budak rm 9 org tue lak rm 20 tapi kalau nak masuk taman rama2 kena plus lagi rm 5..

takpelah kak pi speech trepy kita boleh belajar sama

~ yus ~ said... [Reply]

comel farisyah atas gajah..:)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa