Wednesday, November 9, 2011

WW..BiLa FarIsyah Dan Ibu Boring...

kejadian:petang raya aidiladHaa...
lokasi :Batu Pahat Mall
Misi :Mencari kasut Tok Cik HUbby...

farisyah boring...
di landing mcm kat rumah dia...

tangkap gambar sendiri...

 lagi posing sendiri...

 tak habis lagi

 farisyah yang snap..pandai tak??

lagi posing...
korang nampak tak gambar cik hubby kat belakang dengan tok dia...
betul tak kami disisih...nasib baik ada farisyah...
boleh layan gedik dengan anak dara

lagi satu gambar budak demam tapi buat mcm tak demam...

oklah tue jelah gambar raya kami ada...
hahahahha...
kami akan buat xtvt berdua jika balik johor sebab hubby "busy sangat2..."
tak sempat nak layan kami...
huhuhuhu jangan sedih sebab dah biasa dah 6 tahun dah ....
~terima dengan redha~


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

NinaAz said... [Reply]

BORING BEBENOR NAMPAKNYA..HEHEHE.. tak pe lah..time dia kita boring, time kita bershopping konfirm dia boring..hehee

[lose weight, gein weight, ASK ME HOW!! ]
http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/produk-herbalife.html

LYAfrina said... [Reply]

hehe..dlm kdai ksut pon jd posing klo dh boring sgt kan?? lya pon xdop pic raya.. beraya dlm bilik jer..huk3

Salina@IbuAqil said... [Reply]

alahai!! ni bohsan tahan gaban le ni.. ;)

eB ezrin said... [Reply]

kami brayer kat demc, aerish skt. hu3

anie said... [Reply]

memang terserlah keboringan ko itu...
sabo jela..nak buat camne..layan kan je...

~ yus ~ said... [Reply]

macam tahu je kedai kasut apa tu...hihi

akak beraya kat Muor hari tu...

Mama Gee said... [Reply]

seb bek ada anak...taklah terasa bosan sgt...
akak ni kalo teman Mr B beli brg2 dia..aduii naik jenuh menunggu..punya lama memilih...cerewet...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa