Tuesday, November 15, 2011

ULang Tahun Ke 2

Salam seMua...
Hari ini 15/11/2011...
Maka genaplah 2 TahuN aku Berblog Nie...
banyak benda aku dah kongsi kat sini...
suka duka semuanya ada kat sini...
RaMai kawan dah aku Jumpa...
terIma KasiH buat Kalian semua Yang sudI berkawan DeNgan Ku ...
WalauPun HanYa Melalui..layan maya ini...
namun keakrapan kita terjalin.....

happy besday  untuk...
anna-jueanna.blogspot.com


petang ni farisyah masuk wad....doakan yang terbaik buat farisyah-
nak tahu kenapa kena baca kat SINI-UpDate Farisyah



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Cik Ila said... [Reply]

Wahh..dah 2 tahun..Cik ila tak ingat tarikh mula..haha..
selamat berblogging!!!

cik dah faridah said... [Reply]

hepy besday blog cik jue...

smga farisyah kembali sihat....

@e_da said... [Reply]

happy anniversarry blog cik jue.. persahabatan kita akan kekal hendaknya.. teruskan menulis ya..

eB ezrin said... [Reply]

happy besday blog,
ps: get well soon farisyah dearie

♥SyilaSyira♥ said... [Reply]

hepy besday to anna-jueanna.blogspot.com...semoga lebih berjaya lepas ni..:-)

~ yus ~ said... [Reply]

teruskan berblog ya cik jue...

akak dah 5 tahun berblog ni, tahun depan nak masuk 6, suka coret apa saja....seronokkan.

kenapa farisyah masuk wad Jue...

Moga farisyah baik2 saja ya...
kami doakan yang terbaik buat dia..:)

Sh@ S@peri said... [Reply]

wahhh, 2 tahun sudah....selamat berbloging....apasal farisyah kena masuk wad arini...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

farisyah masuk wad sebab nak try glukos esok.jadi malm ni kena masuk sebab nak kena puasa

ch@ said... [Reply]

happy birthday anna-jueanna, teruskan menulis, kerana menulis itu sebahagian drpd diri kak jue. seronok tumpang kisah hidup akak selekuarga. terima kasih kerana menulis.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa