Thursday, November 17, 2011

TerPaksa Diam seketika..

Salam semua...
nampaknya terpaksa mendiamkan diri seketika..
bukan apa banyak benda nak buat ...
biasalah sebagai staff bawahan nie..
terpaksa dulukan yang lebih terpaksa di dulukan...
hati ini sakit sebenarnya.....
tapi malas nak cakap banyak...

perkembangan terkini...
farisyah dah keluar wad petang semalam...
alhamdulilah semua ok..berjalan lancar seperti yang diiingini...
semoga ALLAH mempermudahkan segala jalan untuk aku sekeluarga...

nampaknya banyak aku berhutang nak bercerita kat sini..
insayallah aku akan langsaikan minggu depan ye...
**kisah konveksyen sekolah farisyah**
**kisah farisyah masuk wad**

korang semua nanti jue jalan2 blog korang bila kembali noemal seperti biasa...


"tension n menyampah dengan mereka2 yang kurang memahami nie dan manusia nie kalau tak kena batang hidung sendiri korang tak rasa bagaimana pedihnya kehidupan ini"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

anie said... [Reply]

kalau ko tensen turun bawah k..kat bawah nie boleh release kan tensen ko tu

alhmadulilah farisyah ok...

amiey lee said... [Reply]

sabar bebanyak ye cik jue - insyaAllah sabar skrg senang hati kemudian

wahh cik jue nak ke uss tahun dpan..ok jgn lupa amik tips banyak2 tau...nnti kta update entry tips2 & budget ke sana... kta nye budget keseluruhan tak smpai 1k tau...berbaloiiii

Anonymous said... [Reply]

Amboi anie,trade mark jue pun dah lekat kat ko yer...kikikiki...

Alhamdullilah..Farisyah ok..yer la org nie kalu tak kena batang hidung sendiri memang dia tak tahu..Dahla abaikan org2 cam tu..x penting punnnnnnn....

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

sbr lar jue... anggap allah tu nak menguji kita... alhamdullillah farisyah da pulih...

anie said... [Reply]

hahaha..senget bal..jenuh aku baca byk kali..xdapat cari..akhirnye..ALHAMDULILAH

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

sabar je la bebanyak...
mulut org, macam2 dorg bleh kate
kite yg dgr ni kene byk2 sabar
tak guna pun pk2 slalu..
kang kita yg sakit ati..buang masa jek
ksian plak kat farisyah nnt kalu mamanye sakit..

Mummy Princess said... [Reply]

selalunya org yang x pernah merasai masalah kita tak akan tahu kepayahan kita. Suatu hari nanti, Tuhan akan beri pengajaran kepada mereka2 ini

MamaYatie said... [Reply]

kesiannya Jue..sabar yer...semoga cpt sembuh farisyah tu yer

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Insya'allah cik jue moga Allah permudhkn sgalanya.. Manusia2 yg x ada hati perut tu tolak tepi.. Buang masa je layan.. ;) moga farisha brtmbh shat ye syg..

~ yus ~ said... [Reply]

alhamdulillah farisyah dah kelaur wad...

be cool ya jue, jangan tensen sangat...

ch@ said... [Reply]

kita kagum dgn org yg sakit hati tapi boleh lagi bercerita di blog or FB or kat mana-mana je la, tapi kita sakit hati mmg kita sumpah dlm hati, atau tulis dlm diari. yg penting, sakit hati mmg kena luah. jika tidak mmg mkn diri. tabahkan hati kak.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa