Monday, November 21, 2011

SibUk MelamPau...

salam isnin semua...
pejam celik pejam celik dah 21/11/2011 kita hari...
kejap jekan dah nak masuk akhir tahun...
sebut pasal akhir tahun nie...
maka secara automaticnya...sebagai tukang kira nie...
aku jadi sibuk yang melampau.....
aduh nampaknya blog ni terpaksa mendiamkan dirilah buat seketika...
insayallah kalau sempat aku up date cerita2 kat umah ..esoknya autopublish jelah..
sebab kalau nak up date kat opis memang tak sempat....
aduh aku rindu kat korang nie...
tak pe time rehat aku BW korang ye...
yang aku sedihnya...
aku punya NUFFNANG
semua dah ME.....
nak cashkan duit nampaknya tak sampai target lagi...
biar jelah nanti kalau ada rezeki adalah tue....

buat korang yang rindu kami ...
(ada ke yang rindu..hahahaha perasan sendiri)
jom layan gambar kami
special untuk korang...




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

@e_da said... [Reply]

semoga urusan cik jue dipermudahkan

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

farisyah gi bagan lalang ke ni..?hehe

eB ezrin said... [Reply]

kami pn samer la. hu3
akhir taun kan?
bagan lalang? bestyerrrrrrrrrrrr

Salina@IbuAqil said... [Reply]

rindu arrr cik jue.. ;D moga dipermudahkan urusan cik jue.. ;D

Sidratul Muntaha said... [Reply]

sibuk adelah benda paling aku suek sbb tak dpt jaga kain org alin and klu tgh marah,aku boleh lupakan kemarahan aku itu.
cik jue dah ok dah dari minggu lepas?!
seriau baca status kat blog and kat fb.
ehehe..........

♥SyilaSyira♥ said... [Reply]

klo ada rezeki nuffnang tu adalah...cam syila ni, BE yang ada pun ciput je...syukur dari xda kan...apapun..salam sayang buat farisyah ye

MamaYatie said... [Reply]

jue..hjg2 tahun mmg bz kan...tak per..kita dahulukan periuk nasi hak besar lu...insyaallah hak kecik tu ada la rezekinya nnt

ch@ said... [Reply]

kerja busy, tak kerja duduk rumah sahaja pun busy juga kak, takpe just follow the flow. insyaAllah everything will be ok :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa