Monday, November 14, 2011

Salam N HeLLo TeMan2...

Salam sayang semua...
alhamdulilah hari ni cuaca amat menarik...
alhamdulilah kerana DIA masih lagi memberi Kesempatan Untuk Aku MenulIS disiNI...
Setelah beberapa hari tidak menjegah bloG Ini...
rasa rindu berkobar2 dihati...
bukan aku tidak mahu menulis tapi....
kesihatan yang benar2 tidak mengizinkan...
selepas farisyah sihat dari demam..
akhirnya aku pulak yang kena..
alamak memang parahlah...
sampai ke hari ini aku masih belum sihat sepenuhnya....
rasa sakit badan dan kurang selera makan masih lagi terasa..
weekend hanya lepak di rumah...
berdiri lama buat aku rasa mengigil2.....
jadi semua kerja rumah cik hubby yang selesaikan...
terima kasih abang.....

aduh banyak benda nak kongsi ngan korang kat sini...
nak kongsi kisah
HARI GRADUASI farisyah...
 tapi nanti dululah...
moga kita jumpa lagi ye...




(beli test pregnant......rasa berbunga2 nie.....
................tapi ................
hampeh...cik P pun datang....menyampah....)


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

LYAfrina said... [Reply]

lya ni pon kna selsema..n asya lak lelah+batuk2..

huhu..xde rzeki lg tu cik jue.. tp kn x mestinya.. ada gak awl kndungan dia dtg period.. mcm kdungan lya slps asya dlu... sbb tu x sangka lya mgndung, sbb dtg peroid.. tp tuhan lbh sygkan baby tu..:-(

x sbr nk tgk pic graduasi farisyah..

eB ezrin said... [Reply]

tc yer... blom rezki tuh... coming coming :)

cik dah faridah said... [Reply]

smga cepat sehat....

Zana Adieyza said... [Reply]

take care sis!

insyaAllah ada rezeki tu nanti.. zana ni pun masih menanti..

MamaYatie said... [Reply]

get well soon jue..
anak2 akak pun tak sihat semuanya...
sabor yer..jgn putus asa..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

get well soon cik jue!

tak sbr tggu next entry ;)

p/s : takpe, takde rezki...cube lagi, jgn give up! =p

Sidratul Muntaha said... [Reply]

ahah!
sabo jerlah..
jue..
tu bukan demam nak ade baby la
tu demam penat..
nnti citer convo farishya yer..
dak aqil lmbt lagi la..
ade 2 thun baru nak abis
hihih

anie said... [Reply]

musim la....zahra pun xelok2 lagi batuk dia

cikpuanhady said... [Reply]

me dengan zahra pon tgh selesema ni.. padahal baru 2-3 minggu lepas kebah dari selesema..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa