Thursday, November 3, 2011

JumPa BloGGer Cute Mum...

Nak kongsi sikit ni dengan korang...
malam tadi pi makan kat foodcourt sungai Ramal...
first time makan kat situ.....
makanan boleh tahan jugaklah.....
makan kat situ pun sebab selalu baca blog NAd mama zakwan n cute mum duk cerita pasal makan kat situ..ada sate bestkan....
oklah aku kesana tak makan sate pun.....hubby makan nasi kukus,aku makan mee goreng farisyah pulak bihun sup...
alhamdulilah memang memenuhi citarasa jugaklah..tapi hubby cakap nasi kukus dia kureng sikit...

oklah mula2 sampai dah perasan cute mum..tapi tak berani nak tegur takut salah orang..tapi pandang si dania memang rasa dah betul cute mum..tapi takpelah pi makan dulu.....
siap makan otw nak balik memang lalu ikut jalan yang sama sebab kereta paking kat tepi cute mum n family duduk..kebetulan cute mum terpandang..dengan muka tak malunya ambil peluang tegur...
sekali betullah...
hehehehe aku memang tak malukan.....
bersalam je..tak sempat borak panjang....hubby tunggu dalam kereta perut sakit...
comel si dania..salam dengan farisyah tetiba anak daraku menjerit....
bila tanya dalam kereta kena menjerit...
"mulut ngan tangan dia sejuk"...

sebenarnya kau ada cerita kelakar dengan cute mum nie....aku dah bocorkan hadiah yang di menang...nasib baik tuan yang nak kasi hadiah tak marah....tak tahu le dia tahu ke tak..siap buat aku kasi komen suruh cute mum rahsiakan dari penganjur...
cerita dia kat SINI YE.... 


OKLAH BUAT CUTE MUM LAIN KALI JUMPA LAGI..NANTI BORAK2 N AMBIL GAMBAR SAMA2..(MLM TADI TAK AMBIL GAMBAR PUN)

BUAT BLOGGER LAIN..TERINGIN NAK JUMPA KALIAN SEMUA...
MOGA PANJANG UMUR KITA JUMPA YE....
(BAJET PERASAN MCM ARTIS PULAK)



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

16 comments:

Sidratul Muntaha said... [Reply]

ko tak nak jumpa aku ker?
hihihi
:P

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

ayu mestilah nak ..aku nak tengok anak2 kau...

Cho Zila said... [Reply]

bestkan dari blog boleh jumpakan.. kadang2 cam tak percayajer... kadang cam rasa kita tahu perjalanan hidup dia sbb selalu baca cerita dia...

eB ezrin said... [Reply]

nk jumper kami, dtg la SA :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

eb:ok gak lepak2 kat shah alam...

cho zila:memang best..sebab rupanya ada kawan kat luar..hahaha

Cute Mum said... [Reply]

heheh.. tuelah.. tak sempat nak bergambar kan.. takper.. ada jodoh jumpa lagi..
masa lepas jue masuk kereta.. mak ada kata, dari tadi jue pandang2.. cute mum jer yang tak perasan.. hohooho.. sorry yer..
nasib baik tegur jugak..
pasal rahsia tue.. haha.. biarkan jerlah..

Mrs.Imran said... [Reply]

hang tak nak bergambar ngan aku ke jue...aku pun blogger gak..

amiey lee said... [Reply]

hee kelakar kalau tetiba terjumpa kan...

kalau g the mines roger2 tau cik jue..hahaha mana tau rezeki terjumpa :p

wahida said... [Reply]

mmg sonok kawan ngan geng2 blogger ni..
mcm2 org kita boleh jumpa..

Ati Masrif said... [Reply]

kalau kak ati pasti tak perasan
org sbb mato tak nampak jauh
kalau tak pakai spek...hehe

Sh@ S@peri said... [Reply]

xnak jumpa ngan sha saperi ke...eekekkeke

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

kalau boleh nak jumpa semua...

mrs imran:nanti kita bergambar ok...

sha:nak jumpa..kejap lagi pun boleh jumpa hahahha

Salina@IbuAqil said... [Reply]

cik jue, teringin nak jmpa cik jue ngan farisha.. jumpa je cik jue nak polok kuat leh.. sbb gewam.. hik3!!!!

aanie said... [Reply]

kalau jumpa aanie, kenal x? hehe..jgn lupa tego ye..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

hehe...
kita pun nyaris2 nak terjumpa kn
cam kt big bad wolf ngan ikea tu
tapi takde rezki lagi
insya-Allah satu hari nnt, hehe..

kalu terjumpa kite, tegur2 la..
kite ni suah sket nak cam org mula2 =p

anie said... [Reply]

haha..aku br nk bg komen "aku pun blogger gak..awat xde n3 jumpa aru2 lagi"..hahaha..sekali kila n hanim da jalan dulu...:)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa