Thursday, November 3, 2011

Header di BLog Orang

Salam Khamis SeMua....
sepatutnya pagi ni ada appoiment speech therapy tapi tunda pulak 29/11/2011 nie...
 
Nak kongsi sedikit kegembiraan nie..
yelah aku ni baru berjinak2 buat header...
tak sangka pulak member opis yang baru berjinak2 dalam dunia blog nie..
nak suruh aku buat header untuk dia...
hahahah hasil tangan orang tak kreatif nie 
pun ada peminat....

jomlah tengok hasil tangan kedua ku ini...
pertama mestilah header aku sendiri...







akhirnya header ni melekat kat blog AyU...



apa pandangan korang????
ikhlas tau....lagi korang komen lagi aku suka ....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

cik dah faridah said... [Reply]

okla tu cik jue..skrgnyer ada yg suka hasil kerja tgn cik jue ni....

smilenajah93 said... [Reply]

comellahhh ~ whoa . gmbar sweet lagi tu :)

LYAfrina said... [Reply]

comel la tu.. lya mmg x reti lsung nk wk header.. huhu

aanie said... [Reply]

ok la tu cik jue....aanie pun org buatkan...mmg x reti buat sendiri...haha....

~ yus ~ said... [Reply]

wah! Berbakat juga jue buat header ni...

nice!

MamaYatie said... [Reply]

cun...simple but nice

Salina@IbuAqil said... [Reply]

comelah ni cik jue.. simple & nice.. x serabut :D

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa