JemputLah Ke Kedai Kami

Menjual pelbagai jenis cendermata untuk dijadikan hadiah serta menerima tempahan photo magnet,jom kunjungi kami hanya perlu KLIK DISINI

Tuesday, October 18, 2011

PeNanda BuKu yang Comel

salam sayang dan salam satu malaysia semua....
sekarang ni kalau beli novel banyak tak de penanda buku....
usah betul..susah betul nak tanda buku....
jadi cik jue pun menempahlah penanda buku dari member opis aka sakila aka Sakila craff d heart

sangat comel dan cute sangat...
dia bukan je buat penanda buku tapi mcm2 ada2
bantal,bekas telefon n mcm2lah korang pialah kat link dia...
mesti korang teruja sangat....

jomlah tengok penanda buku cik jue yang cun...

kila aku copy dari FB kau jangan mare ye....




cantik tak???




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

LYAfrina said... [Reply]

a ah..
cantik sgt... nk tgk jap..kot2 kalo mrah blh jdkan goodies utk birth asya nnti.

Mrs.Imran said... [Reply]

tak marah pun...ambik la...tq jue sbb tolong promote...luv u

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Comelnya cik jue!!! Nak satu.. Hi3!!!

eB ezrin said... [Reply]

mmg comel, i lioke :)

MamaYatie said... [Reply]

tomei & creative la..

LadyBird said... [Reply]

cantik sangat2 kak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa