Monday, October 10, 2011

Opis Time...

Pagi semua..hari pertama berkerja pada minggu nie...
lama tak betul2 bersiaran..minggu lepas memang minggu yang busy..ari ni pun sama..

duk belek2 gambar yang dah transfer kat komputer..
rupanya banyak gambar tak tempek lagi..
jadi ari ni nak tempek gambar gedik cik jue n kwan2 di hari terakhir
CC faridah sebelum ke Mekah dan terus bersara....



jomlah layan gambar sengal cik jue....


kumpulan kecil kami -semakan 1
ternyata lelaki pupus..hanya 2 lelaki dalam kumpulan kami


aksi bebas kami....

kami yang gegirl....2 cuti bersalin ok...


gambar dibawah versi gedik cik jue ok...
nampak tak cik jue yang terselit tue...

kak dah rindu awak sangat....


gedik dan terus mengedik....





itu jelah nak kongsi ...pasni kongsi gambar kami port luck kat opis lak...


selamat buat kerja semua....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

~izan~ said... [Reply]

musim org naik haji..bila pulak giliran kita huhu.

semua gmbr ceria!~

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

wah meriah gitu....

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Berseri2 muka org nak ke tanah suci ;)

aanie said... [Reply]

same la...opis sy pun pupus gak laki..hehe...

amiey lee said... [Reply]

heeee besttt gambar beramai2

Sidratul Muntaha said... [Reply]

gambo last paling suke..
sume cover mengcover
hihiihh

Ya ALya said... [Reply]

di mana2 pun lelaki mesti pupus kan.....

ct rahani said... [Reply]

salam kenal cik jue.. sy follow yer..

wah meriah je klu opis ramai orgkan.. sy ni 2 3 ketul je kt opis.. kdg2 rasa sunyi gak.. huhu..

Ijah EmoTemo said... [Reply]

wah meriah nya!! heheh

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa