Friday, October 28, 2011

KolekSi BurUng MarAh...

sAlam Jumaat semua...
hari ni mcm mana korang sihat tak...
maklumlah sekarang ni musin tak menentu ...
kadang2 panas kadang hujan lebat sangat....

oklah nak cerita kisah farisyah ...
yang sememangnya menyukai barang2 burung marah nie...
games dalm hp n PSP memang teramatlah terernya mengalahkan ibu dan ayahnya...
satu lagi pantang tengok barang burung marah nie...
pasti nak aje di beli...tapi kalau cakap elok2 tak pe...amatlah memahami dan tidak pernah pulak dia mengamuk....
itulah farisyah dari kecik sampai sekarang-kalau kita cakap barang tue tak boleh beli dia paham 

oklah sekarang apa koleksi burung marah yang dia ada setakat ini ye...

... ini yang terbaru..beg angry bird...
ari ni dah bawak pergi sekolah..letak sehelai baju dan sehelai seluar....
(sila abaikan kekemasan rumah aku  ye)

ini antara koleksi farisyah ada ....
beg,baju ,patung nia ada 2 mana tah satu lagi dia letak...sticker pun ada gak....


kuat betul pengaruh "burung marah " nie....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

anie said... [Reply]

peminat angry bird yang tegar..

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

my nuha ada satu jer beg coin angry bird sebab aku yg berkenan.hehehe

Mama Gee said... [Reply]

beli kt mana tu beg burung marah tu..rs nk belikan yen satu le...

Salina@IbuAqil said... [Reply]

inapun sama minat angry bird.. aqil ngikut je ibu dia ni.. hik3!!

aanie said... [Reply]

fenomena angry bird...
bkn ke farisyah peminat apa ke namanya yg warne pink tuh? x ingat la apa benda tuh? princess ke apa ek?

kayrul-shah said... [Reply]

fanatiknya ngan burung marah nie ye..

Cute Mum said... [Reply]

wah.. minat sungguh tue.. dania ada 1 jer patung burung merah..

ch@ said... [Reply]

olorrr dah musim angry bird lak. aunty suka koleksi princess farisyah. nmpk keayuannya. dh ada koleksi burung marah, harap2 farisyah tak cpt naik marah ye ;)

mama rifQy said... [Reply]

memang kuat penangan si burung marah niiii!!!! kat mane2 die duk menempekk!!!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa