Thursday, October 20, 2011

KiTa MeRancaNg TuHan MenentuKKaN..

salam sayang semua....
kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukkan...
begitulah setiap apa yang dirancang tidak semuanya berakhir seperti yang dirancang...


begitu juga dengan kami...
weekend ni opis cik hubby buat family day kat a famosa
semua bayaran telah kami buat hotel pun telah kami booking....
tapi ari isnin lalu kami pergi Appointment telinga farisyah...
dan keputusannya.....
grommet dalam telinga farisyah tak keluar lagi
jadi farisyah tak boleh main air lagi


ini contoh grommet (yang warna biru)..ia kan jatuh sendiri di saluran telinga dalam masa 3 hingg 6 bulan..ia dipasang di gegendang telinga untuk menyelurkan air dari gegendang telinga...
(info : grommet ini hanya kecil bersaiz 0.5cm sahaja)


jadi kami taknak menanggung risiko jadi terpaksa batalkan...
tak pelah farisyah ..insayallah ada rezeki dan masa ibu dan ayah akan bawak farisyah pergi ye...

dan kami memilih untuk ke



ari sabtu nie...
insayallah kalau di izinkan...



sesungguhnya kita hanya merancang tuhan menentukkan

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

~izan~ said... [Reply]

takpe la cik jue..kesihatan farisyah mmg perlu diutamakan..ada rezeki boleh pergi nnt lps semua pulih =)

pergi zoo pun best!

cik dah faridah said... [Reply]

ape2 pun...anak no 1...holiday no 2...next time boleh pegi lg cik jue

SiTi said... [Reply]

macam mana leh masuk tu...hope leh cpat la grommet tu kuar

Anonymous said... [Reply]

aku nak join aci dak????

LYAfrina said... [Reply]

xpelah farisyah syg...
lps dah keluar mde tu... blh main air puas2 yer...

apa2 pun..utamakan ksihatan dulu... moga cpt2 b'ansur pulih

@e_da said... [Reply]

alahai siannya farisyah... untie doakan farisyah cepat sembuh ya... zooo?? dekat ngan umah sy tu.. hihi

anie said... [Reply]

tul utamakan anak dulu ok..
macam best je gie zoo...
aku pun xpenah nak bawak dua badek nie lagi...nak join sekali..

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

emm..cian farisyah..tapi itu keputusan terbaik sebenarnye untuk farisyah... x pe nnt boleh plan lain...

zaidah said... [Reply]

tak apelah cik jue....lain kali boleh pergi....

aanie said... [Reply]

xpe lah cik jue...kesihatan farisyah lebih penting....kami pun teringin nak bwk adam g zoo..nanti story ye...

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Rezeki di lain hari ye insya'allah!! Zoo pun ok gak.. ;)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa