Tuesday, October 11, 2011

Kisah PortlUck...

Salam Sayang Semua...
kata nak sambung petang semalam tapi banyak kerja...
jadi cik jue sambung hari ni ye...
kisah portluck dgn budak2 kumpulan cik jue...
sebenarnya kisah ni dah lama tapi baru nak cerita kat sini...
portluck ni cik jue tak
bawak apa2 pun..
sebab time diaorang rancang cik jue tak de cuti time tue...
jadi cik jue tumpang makan jelah.....


oklah nak tahu lauk kami ye...
sotong masal lemak + ikan pekasam with kak min
sayur campur with Dina
telur dadar with wani
sambal sardin with dayah
daging masak hitam + nasi with ayu
masak lemak udang + sambal tempoyak with kak safa
air laici...
best korang tahu tak..sampai menjilat jari....

nak tengok gambar kami ....
jomlah


sebelum makan posing dulu ye...

posing lagi..kak min,dayah n ayu...

lauk kami

makan time..

dah habis...

model lauk habis..
kak safa yang kekeyangan...

lagi model lauk dah habis...
si dayah tue mintak nak tambah nasi sebenarnya.....
sorry dayah dah habis.............




memang best buat portluck mcm nie...
nanti kita orang nak buat lagi ..korang nak join jomlah....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Ya ALya said... [Reply]

jauh la cik jue,camana ya nak join.....kikiki

~izan~ said... [Reply]

betul la cik jue,membaca aje dah terliur,lagi la mkn,mmg menjilat jari la hehe...

Mrs.Imran said... [Reply]

aku kat bawah opis hang je...lain kali nak buat lagi calling2 ye...nanti aku bw la sikit (cekodok pisang blh tak?)

LYAfrina said... [Reply]

BEST MKN2 DGN KAWAN2..MSTI BYK PERKARA Y DICERITAKAN ,.

Sidratul Muntaha said... [Reply]

Allah Cik jue!
lauk meriah betul!
mcm makan kat rumah!
aigoo!
meleleh dah aku!
hihihih..
btw,ape citer farisya?!
rindu plak kat dia..

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Hik3!!!! Comel2 je model lauk habis tu smua ki3!!!!

Zana Adieyza said... [Reply]

terliur tgk gmbr makanan tu.. mmg best & meriah bila bila buat portluck ni.. dpt rasa mcm2 makanan kan.. yummy!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa