Monday, October 17, 2011

Kalau MeNganTuk SanGat BeginILah CaraNya...

Morning semua......
mood weekend masih ada kan...
malas betul pagi tadi nak bangun....

weekend korang kemana???
weekendku hanya dirumah...
bukan main beria planing nak jumpa kak yatie n NAd kat pesta buku MAEPS...
tapi tak dapat sebab anak dara demam pagi ..petang tue pulak hujan..memang selamatlah...

oklah nak tunjuk kat korang nie...
kalau mengatuk kata mana2 pun boleh...
tapi kalau tak ngantuk suruh tidur selamatlah..
memang takkan nya dia tidur....



kisah dalam kereta...
dengan cermin mata sekeping biskut
farisyah terlelap....





hahahaha nilah gayanya...
anak korang makan tak dalam kereta??
biasanya takkan sebab nanti bersepah ..tapi kami bagi je farisyah makan...
bersepah kemudian kira janji farisyah ok....





"pukul 10 ada appointment farisyah kat hospital putrajaya"


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

Sidratul Muntaha said... [Reply]

dua beradik tu klu tak tumpah air,tak becak keta bapak dia..
mgm tak sah la klu time mkn..
layan kan jer

~izan~ said... [Reply]

alolo,kesian dia penat ke tu,ada lg biskut kt tgn,mcm anak2 izan jugak.mkn smpai tertdo.

izan bg je cik jue diorg mkn dlm keta sbb nak suruh diam,biarlah keta sepah pun sbb izan drive sorg2 ke mana2.kdg2 rasa bwk lori smpah dah haha

amiey lee said... [Reply]

heeee lawakkkkkk tgk smbil pegang biskut tertido..

sarah n ashraf makn gak dlm kete..tu yg sbb kete mcm tongkang pecah kengkadang ;p

Mrs.Imran said... [Reply]

farisya..farisya...dah tak dpt nak tahan dah matanya...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

hihihi.. mengantuk bebenor, lom sempat abes biskut kat tangan tu.. hihi
still vogue ape time tido.. =)

Ya ALya said... [Reply]

ya pun bg je sara makan dalam keta...

zaidah said... [Reply]

SATU IDEA YANG BLEH DIGUNAKAN BILA MENGANTUK..BOSS MEMBEBEL KAT DEPAN HAHAHA

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

nuha siap mkn aiskrim lagi dalam kereta :p
aku weekend duk umah jugak.

aanie said... [Reply]

hahaha..comel betul tertido camtu...:)

eB ezrin said... [Reply]

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

alololo comelnya.. cik jue, si aqil pun penah tertido sambil pegang roti masa dlm kete.. penat sgt.. masa tgk tu rasa nak menitik air mata.. tetiba rasa touching plak.. ;) comelkan kupu2 syurga kita ni cik jue.. ;D

MamaYatie said... [Reply]

ngantuk sangat2 la turr...cian dia...alah, anak2 akak gitu jugak Jue..tak heran la ada lipas dalam keta..huk3x...

next time ada rezeki kita ngedate yer...teringin nak jumpa jue..

Mama Gee said... [Reply]

comel je dia :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa